Logo

Prinses Margrietstraat 19-D

4241 BA Arkel € 1.400,- per maand
Te huur
Foto's (15) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 287 m²

Omschrijving

De oude Melkfabriek De Linge is de laatste jaren uitgegroeid tot het centrum van de creatieve industrie van Arkel. In en rondom het oorspronkelijke gebouw van de vroegere melkfabriek heeft zich een bruisend centrum ontwikkeld, van studioruimten tot winkels voor vrijwel elke creatieve bedrijvigheid. De oude fabriek dateert uit het begin van de vorige eeuw. Het complex raakte in 1986 in onbruik. Inmiddels zijn de gebouwen en de omgeving geheel gerenoveerd. Diverse (vaak startende) ondernemers speelden een belangrijke rol in de transformatie van de Melkfabriek en haar omgeving tot het bedrijfsverzamelgebouw dat het nu is.

Op dit moment bieden wij workshop-/praktijkruimte te huur in aan in het voormalige ‘’pekellokaal’’. Een inspirerende, fraaie en lichte ruimte welke ook goed bruikbaar is als bijvoorbeeld showroom, atelier en/of kantoorruimte.
Een inspirerende ruimte voor de creatieve ondernemer!
Het betreft een open, multifunctionele ruimte waar het prettig werken is. Tevens zijn er zowel beneden als boven spreekruimten beschikbaar. Het object heeft een vriendelijke uitstraling en is goed afgewerkt. De ruimte is op de begane grond en de 1e etage gelegen en goed toegankelijk.

Het object bevindt zich op een fraaie plek aan de rand van het dorp, welke is ingericht met bestrating, ruime parkeergelegenheid en groenstroken.

Oppervlakten
Begane grond
• Entree, open werkruimte, pantry, 176 m²
zithoek en vergaderruimte
• Etagevloer met/zonder vide 111 m²

Totale oppervlakte circa 287 m²

Energielabel: A+

Locatie
Het “pekellokaal” is fraai gelegen in een woonwijk, aan een rustige straat aan de rand van het dorp. In de onmiddellijke nabijheid zijn er zijn diverse voorzieningen zoals een supermarkt en een bushalte.

De bereikbaarheid van het object per auto is goed. Via goede uitvalswegen zijn de op- en afritten van rijkswegen A15 en A27 snel te bereiken. De afrit Gorinchem-Oost/Arkel vanaf rijksweg A15 ligt op circa 7 autominuten afstand. Vanaf deze oprit ligt het knooppunt Gorinchem (A15 en A27) op circa 2 autominuten afstand. De afrit Noordeloos/Meerkerk vanaf rijksweg A27 ligt op circa 10 autominuten afstand. Met het openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar, er is een bushalte (Dam) bovenaan de dijk.

Parkeren
De parkeergelegenheid op de locatie is goed. In de omgeving van het object zijn er goede mogelijkheden tot parkeren.

Bestemmingsplan
Ter plaatse geldt het bestemmingsplan ‘Dorpskern Arkel’ en heeft het object de bestemming ‘bedrijf’.
Raadpleeg voor de volledige bestemmingsomschrijving www.ruimtelijkeplannen.nl

Voorzieningen/installaties
Algemeen
• Systeemplafonds/gipsplafonds/onafgewerkt, afhankelijk van de ruimte
• Gedeeltelijk kabelgoten, diverse 230V aansluitingen
• Toiletruimte v.v. modern sanitair met dubbel toilet met voorportaal en wasbak
• Pantryblok
• TL-verlichting en/of spots
• Natuurlijk lichtstraten in het dak
• Centrale verwarming met radiatoren
• Betonnen vloeren, afgewerkt met tegelvloer of betonverf, gedeeltelijk houten vloeren
• Gestucte wanden

Huurprijs
€ 1.400,- per maand, exclusief btw

Nadere informatie en bezichtiging
In bijgaande brochure treft u alle informatie incl. plattegrondtekening aan.
Indien u nadere belangstelling heeft dan kunt contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info@bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag