Logo

Prinses Margrietstraat 19-c

4241 BA Arkel € 550,- per maand
Foto's (12) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 65 m²

Omschrijving

De oude Melkfabriek De Linge is de laatste jaren uitgegroeid tot het centrum van de creatieve industrie van Arkel. In en rondom het oorspronkelijke gebouw van de vroegere melkfabriek heeft zich een bruisend centrum ontwikkeld, van studioruimten tot winkels voor vrijwel elke creatieve bedrijvigheid. De oude fabriek dateert uit het begin van de vorige eeuw. Het complex raakte in 1986 in onbruik. Inmiddels zijn de gebouwen en de omgeving geheel gerenoveerd. Diverse (vaak startende) ondernemers speelden een belangrijke rol in de transformatie van de Melkfabriek en haar omgeving tot het bedrijfsverzamelgebouw dat het nu is.

Op dit moment bieden wij een ruime kantoor-/praktijkruimte te huur aan. Ideale ruimte voor gebruik als kantoor-/praktijkruimte met diverse (spreek)kamers! Het object heeft een vriendelijke uitstraling en is goed afgewerkt. De ruimte is op de begane grond gelegen en goed toegankelijk. De locatie bevindt zich op een fraaie plek aan de rand van het dorp, welke is ingericht met bestrating, ruime parkeergelegenheid en groenstroken.

Indeling en oppervlakten
Entree, verkeersruimte, pantry, 3 kantoorkamers: totaal ca. 65 m²

Voorzieningen
De kantoor-/praktijkruimte is voorzien van o.a. pantry, systeemplafonds met verlichting, toiletruimte, diverse 230V-aansluitingen, CV met radiatoren, vloer- en wandafwerking etc.

Ligging en bereikbaarheid
De Melkfabriek is fraai gelegen in een woonwijk, aan een rustige straat aan de rand van het dorp. De afstand tot de op- en afritten van rijkswegen A15 en A27 zijn 7 en 10 autominuten. Vanaf de doorgaande route is het object prima bereikbaar. In de nabijheid van diverse (winkel)voorzieningen zoals een supermarkt, diverse andere winkels en een bushalte.
De bereikbaarheid van het object per auto is goed. Via goede uitvalswegen zijn de op- en afritten van rijkswegen A15 en A27 snel te bereiken. De afrit Gorinchem-Oost/Arkel vanaf rijksweg A15 ligt op circa 7 autominuten afstand. Vanaf deze oprit ligt het knooppunt Gorinchem (A15 en A27) op circa 2 autominuten afstand. De afrit Noordeloos/Meerkerk vanaf rijksweg A27 ligt op circa 10 autominuten afstand. Met het openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar, er is een bushalte (Dam) bovenaan de dijk.
De parkeergelegenheid op de locatie is goed. In de omgeving van het object zijn er goede mogelijkheden tot parkeren.

Huurprijs
€ 550,- excl. BTW per maand

Voorschot servicekosten
€ 75,- excl. BTW per maand

Informatie
Zie bijgaande brochure voor nadere informatie en de plattegrondtekening.
Indien u nadere belangstelling heeft dan kunt u voor een bezichtiging contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info@bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag