Logo

Peursumseweg nieuwbouw

3381 KV Giessenburg € 169.000,- vrij op naam
Foto's (8) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 51 m²
Bedrijfsruimte 55 m²

Omschrijving

Aan de Peursumseweg, ter hoogte van nr 93, wordt 'Dorpswerkplaats Peursum" gerealiseerd. De bedrijfsunits bestaan merendeels uit twee bouwlagen en variëren in oppervlakte. De units zijn uitermate geschikt voor opslag en/of lichte productie of assemblage op de begane grond met kantoor en/of magazijn op de verdieping. Aan de achterzijde worden twee grotere units gerealiseerd, met de mogelijkheid om te combineren met buitenterrein.

De units variëren in grootte tussen 107 en 285 m². Elke unit heeft de nodige parkeerplaatsen. Verder is er buitenterrein beschikbaar voor de snelle beslisser. De nabijheid van verkeersknooppunt Gorinchem aan de rand van de Randstad. Het rustige, landelijke karakter van Giessenburg. Het eigentijds vormgegeven pand. Met elkaar vormen die de ingrediënten voor een waardevaste investering en een bruikbare opslaglocatie met de mogelijkheid voor kantoor.


Locatie
Bedrijfsverzamelgebouw 'Dorpswerkplaats Peursum' wordt gerealiseerd, aan de Peursumseweg. Op steenworp afstand vna het dorp Giessenburg en nabij de provinciale weg N216. Knooppunt Gorinchem (A15 - A27) is bereikbaar binnen 10 autominuten.


Oppervlakten en prijzen
Download de brochure voor de afmetingen van de verschillende typen units, de prijzen en beschikbaarheid.


Bestemmingsplan
Ter plaatse is het bestemmingsplan “Buitengebied Giessenlanden” van kracht. De planlocatie heeft de bestemming ‘Bedrijventerrein’ met functieaanduiding ‘Bedrijf tot en met categorie 2’.


Informatie
Download de brochure voor nadere informatie en tekeningen.
Indien u nadere belangstelling heeft dan kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info@bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag