Logo

Pensionarisstraat 2-a

4204 BG Gorinchem € 195.000,-
Foto's (20) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 140 m²

Omschrijving

Op de hoek Pensionarisstraat / Schoutstraat bieden wij een praktijkruimte te koop aan. Een ideale ruimte voor ondernemers in de gezondheidszorg! De ruimte is voorzien van een zelfstandige entree met baliefunctie en wachtruimte en tenminste 3 behandelkamers / spreekruimten. Daarnaast is het pand eveneens goed in te vullen als kantoorruimte.

Het pand heeft een zelfstandige entree aan de Pensionarisstraat. Direct om de hoek ligt de entree van het overdekte Piazza Center met diverse winkels en supermarkten Jumbo en Albert Heijn.

In de Pensionarisstraat (vóór de deur) en in de woonwijk zijn er voldoende parkeerplaatsen. De parkeergelegenheid in de straat is gratis (deels blauwe zone).

Oppervlakten
Begane grond:
- praktijk-/kantoorruimte: circa 140 m²

Locatie
Het complex is gelegen in de woonwijk Gildenwijk. Het complex ligt direct tegen het winkelcentrum Piazza Center aan met diverse winkelketens en 2 supermarkten. Langs de Pensionarisstraat zijn tevens enkele horeca-/winkelruimten gelegen. Verderop aan de noordwestkant van het object is het Beatrixziekenhuis gesitueerd.
Het pand is op korte afstand gelegen van het knooppunt Gorinchem (rijkswegen A15-A27).

Het bestemmingsplan "Gildenwijk" is goedgekeurd door de gemeente Gorinchem op 27 juni 2013. In het vigerende bestemmingsplan heeft het onderhavige perceel de bestemming 'Centrum' en Dubbelbestemming Waarde - Archeologische verwachting hoog PM2.

De voor 'Centrum' aangewezen gronden zijn bestemd voor:

op de begane grondlaag:
- detailhandel;
- ambachtelijke, verzorgende en dienstverlenende bedrijven;
- maatschappelijke voorzieningen;
- toegangsportalen, bergingen en garageboxen van op de verdiepingen gelegen woningen;
met bijbehorende gebouwen bouwwerken geen gebouwen zijnde, wegen en paden,
groenvoorzieningen, water en voorzieningen voor de waterhuishouding, tuinen en erven.

Vraagprijs
€ 195.000,- kosten koper

VvE-bijdrage
€ 260,- per maand (incl. voorschot stookkosten)

Nadere informatie
Indien u nadere belangstelling heeft dan kunt u voor een bezichtiging contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag