Logo

Parmentierstraat 40

4143 HA Leerdam in overleg
Foto's (10) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 120 m²
Bedrijfsruimte 120 m²

Omschrijving

In het nieuwbouwproject aan de Parmentierstraat te Leerdam bieden wij te huur en te koop aan een moderne bedrijfsruimte met kantoorruimte op de etage. Het pand is voorzien van alle wenselijke voorzieningen en is op korte termijn beschikbaar.

De ruimte kenmerkt zich door een hoogwaardige en kwalitatieve afwerking en is voorzien van een complete inrichting. Dit object is gelegen in een rij soortgelijke bedrijfsunits. In de omgeving van de objecten zijn er voldoende (gezamenlijke) parkeerplaatsen beschikbaar.

Het object is verdeeld over twee bouwlagen. Op de begane grond is een bedrijfsruimte gerealiseerd welke is ingericht als muziekstudio met in totaal 3 afzonderlijke ruimten. Deze bedrijfsruimte is eveneens goed te gebruiken voor bijvoorbeeld het opslaan van goederen of als productieruimte.

Op de eerste verdieping is een kantoorruimte gerealiseerd bestaande uit een kantoorruimte, toiletruimte en pantryblok. Deze ruimte is op praktische wijze ingedeeld waarbij gebruik is gemaakt van hoogwaardige tussenwanden. Het geheel is bijzonder degelijk en compleet afgebouwd met alle wenselijke voorzieningen.

De bereikbaarheid van het object per (vracht-) auto is goed. De afrit Leerdam vanaf zowel rijksweg A15 als A2 ligt op circa 10 respectievelijk 5 autominuten afstand. Met het openbaar vervoer is de locatie redelijk bereikbaar.

Indien u vragen heeft en/of een vrijblijvende bezichtiging wenst, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info@bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag