Logo

Papland 20

4206 CK Gorinchem € 250,- per maand
Foto's (7) Pagina afdrukken

Oppervlakten

Kantoorruimte 300 m²
In units v.a. 10 m²

Omschrijving

Zilverhoek Business Center
Zilverhoek is een uniek eigentijds Business Center met een all-in concept voor wie flexibel wil werken maar ook behoefte heeft aan een vaste locatie. Een office unit in Zilverhoek biedt zo'n vaste locatie in een luxe compleet gefaciliteerde ambiance, zonder de gebruikelijke hoge maandlasten.

Een complete serviceformule zonder startkosten
Voor zowel startende ondernemers, zzp-ers als groeiende en internationale bedrijven zijn de full service kantoren in Business Center Zilverhoek een ideale oplossing. U huurt een representatief ingerichte ruimte met een eigen vestingsadres en telefoonnummer op een centraal gelegen bedrijventerrein. Zonder investering kun je direct gebruik maken van meubulair, IT en telefoonsystemen, vergaderruimtes, kopieerapparaten en receptieomgeving met coffeecorner en lounge. De all-in contracten zijn af te sluiten met een beperkte looptijd!

Extra services
Zilverhoek voorziet in vrijwel alle secretariële en facilitaire services die ondernemers tijd en geld besparen, zoals: bezorging en verwerking van de dagelijkse post, ontvangst bezoekers, telefoonbeantwoording met uw bedrijfsnaam, onderhoud en schoonmaak, afhandeling speciale wensen.

Informatie
Voor meer informatie kunt u de bijgaande folder raadplegen. Voor vragen en beschikbaarheid kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info@bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag