Logo

Papland 19-J

4206 CK Gorinchem € 950,- per maand
Foto's (18) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 70 m²
Bedrijfsruimte 70 m²

Omschrijving

Op het moderne bedrijventerrein Papland bieden wij te huur aan deze zelfstandig toegankelijke en representatieve bedrijfsunit met showroom-/kantoorruimte op de 1e etage en bedrijfsruimte op de begane grond met een elektrische overheaddeur.

Het object kenmerkt zich door duurzaam materiaalgebruik en een nette afwerking. Het pand is compleet ingericht met alle wenselijke voorzieningen en kan vrijwel turn-key worden opgeleverd. Bij deze unit heeft de huurder de beschikking over 3 eigen parkeerplaatsen.

Oppervlakten
Begane grond
bedrijfsruimte 70 m²

1e etage
kantoor-/showroom met kantineruimte 70 m²

Kenmerken object
• Bedrijfsruimte op de begane grond
• Voorzien van elektrisch bedienbare overheaddeur
• Showroom en/of kantoorruimte op de 1e etage
• 3 parkeerplaatsen bij het object
• Voorzien van o.a. toiletruimte, airco-unit, verlichting, elektra etc.

Ligging en bereikbaarheid
De bedrijfs-/kantoorruimte ligt op het moderne bedrijventerrein Papland. In de omgeving is de bebouwing modern en stijlvol te noemen. Vanaf de doorgaande route is het object uitstekend bereikbaar. De afrit Gorinchem-Oost/Arkel vanaf rijksweg A15 ligt op circa 5 autominuten afstand. Vanaf deze oprit ligt het knooppunt Gorinchem (rijkswegen A15 en A27) op circa 5 autominuten afstand. Eveneens snel te bereiken is het knooppunt met rijksweg A2, circa 15 autominuten vanaf de oprit Gorinchem-Oost.
Met het openbaar vervoer is de locatie redelijk bereikbaar. In de toekomst zal de bereikbaarheid waarschijnlijk toenemen vanwege de aanleg van een treinstation in de nabijheid van het bedrijventerrein.

Parkeren
Bij het pand is een drietal parkeerplaatsen exclusief voor huurder beschikbaar.

Huurprijs
€ 950,- excl. BTW per maand

Servicekosten
Gas/water/elektra op naam van huurder
Vaste huurderbijdrage VvE: € 75,- excl. BTW per maand

Informatie en bezichtiging
Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info@bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag