Logo

Nieuwe Rijksweg 70-V

4128 BN Lexmond € 795,- per maand
Foto's (5) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 72 m²
Bedrijfsruimte 72 m²

Omschrijving

Op het goed gelegen bedrijventerrein De Bull te Lexmond bieden wij te huur aan diverse multifunctionele bedrijfsruimten, naar wens met kantoor- en/of showroomruimte etagevloer.
Het pand Nieuwe Rijksweg 70-V kan naar huurderswens worden ingericht en hoogwaardig worden afgewerkt.

Oppervlakte
begane grond 72 m², etagevloer 72 m²

Kenmerken bedrijfsunit
De bedrijfsunit vormt een praktisch te gebruiken bedrijfsruimte op de begane grond, bijvoorbeeld voor de opslag of kleinschalige productie van goederen. De max. milieucategorie is klasse 2, voor eventueel afwijkend gebruik kan bij de gemeente goedkeuring worden aangevraagd.
De begane grond zal worden voorzien van een goed toegankelijke entreeruimte. Daar wordt ook een toiletruimte aangebracht. Op de houten etagevloer is het mogelijk een opslag?/kantoor?/showroom?/2e toiletruimte te realiseren.
De ruimte kan ook met andere huurderspecifieke wensen worden gehuurd.

Casco-uitvoering unit
De bedrijfsunit zal in de basis met onderstaande voorzieningen worden uitgevoerd. In overleg met de verhuurder is het mogelijk een op maat gemaakte inrichting te offreren, waarbij alle specifieke gebruikerswensen kunnen worden opgenomen.
- basisverlichting LED in de bedrijfsruimte begane grond
- basis elektravoorziening 230V + één 380V aansluiting in de bedrijfsruimte begane grond
- toiletruimte onder trap
- handwasbak
- tussenwand t.b.v. entree

Belangrijkste kenmerken van de units in gebouw 9a/b op bedrijventerrein De Bull:
• Mogelijkheid voor inbouw kantoor-/showroomruimte op de begane grond en/of etagevloer
• Binnenhoogte tot bovenzijde etagevloer op 3,50 m1
• Maximale vloerbelasting begane grond 1.500 kg/m², de etagevloer 400 kg/m²
• Ruime parkeergelegenheid en buitenterrein, op eigen grond
• Goede bereikbaarheid vanaf rijkswegen A27 en A2
• Inrichting en afwerking unit in overleg met huurder
• Hoogwaardig, onderhoudsarm materiaalgebruik, groen en duurzaam ingericht terrein
• Beveiligd terrein d.m.v. slagboom, kentekenregistratie en camerabewaking
• Collectieve services via Vereniging voor Beheer en Parkmanagement

Bereikbaarheid
De locatie is goed gelegen op het bedrijvenpark De Bull. Dit bedrijvenpark ligt langs de Nieuwe Rijksweg in Lexmond. De weg loopt parallel aan de Oude Rijksweg, de doorgaande weg in Lexmond. Het object is op circa 1 kilometer afstand gelegen van rijksweg A27 (2 á 3 min. rijden) en op net geen 4 km afstand van rijksweg A2 (5 autominuten). In de nabije omgeving is er diverse (lichte) bedrijvigheid, veelal in combinatie met een bedrijfswoning.
De locatie heeft een goede bereikbaarheid ten opzichte van rijksweg A27. Via de uitvalswegen is rijksweg A27 met 2 á 3 autominuten te bereiken. Rijksweg A2 is eveneens binnen circa 5 autominuten bereikbaar. De locatie is voor zowel particulier als vrachtverkeer goed toegankelijk.

Parkeren
Parkeren bij het pand is op eigen terrein mogelijk. Bij de bedrijfsruimte zijn twee parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar. Zie bijgaande plattegrondtekening voor het aantal parkeerplaatsen per bedrijfsruimte.

Bestemmingsplan
Het bestemmingsplan ‘Buitengebied’ van de gemeente Zederik is momenteel van toepassing. Volgens het bestemmingsplan heeft het Bedrijventerrein De Bull de bestemming ‘Bedrijf’ cat. 1 en 2.
Als bijlage zijn de bestemmingsregels bijgevoegd alsmede de bestemmingsplankaart. Hierin staan de mogelijkheden binnen de bestemming ‘Bedrijf’ beschreven.

Informatie
Voor meer vragen en/of een vrijblijvende bezichtiging, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag