Logo

Nieuwe Rijksweg 70-T

4128 BN Lexmond € 795,- per maand
Foto's (23) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 72 m²
Bedrijfsruimte 72 m²

Omschrijving

Op het goed gelegen bedrijventerrein De Bull te Lexmond bieden wij te huur aan deze (op dit moment in aanbouw zijnde) multifunctionele bedrijfsruimte, naar wens met kantoor? en/of showroomruimte op de etagevloer.
De ruimte is casco uitgevoerd, thans voorzien van trap naar de 1e etagevloer en basis-elektra.
Het pand kan (tegen meerprijs) naar huurderswens worden ingericht en worden afgewerkt met de door huurder gewenste voorzieningen.

Oppervlakten
Bedrijfsruimte begane grond: 72 m²
Casco etagevloer: 72 m²

Kenmerken bedrijfsunit
De bedrijfsunit vormt een praktisch te gebruiken bedrijfsruimte op de begane grond, bijvoorbeeld voor de opslag of kleinschalige productie van goederen. De max. milieucategorie is klasse 2, voor eventueel afwijkend gebruik kan bij de gemeente goedkeuring worden aangevraagd.
De begane grond is uitstekend geschikt als opslagruimte. Op de houten etagevloer is het mogelijk een opslag-/kantoor-/showroom/toiletruimte te realiseren.
De ruimte kan ook met andere huurderspecifieke wensen worden gehuurd.

Casco-uitvoering unit
De bedrijfsunit zal in de basis casco worden uitgevoerd. In overleg met de verhuurder is het mogelijk een op maat gemaakte inrichting te offreren, waarbij alle specifieke gebruikerswensen kunnen worden opgenomen.
Huurder mag - na toestemming van verhuurder - ook eigen voorzieningen aanbrengen.
Als verhuurder voorzieningen aanbrengt, zal jaarlijks 10% van deze investering bij de casco huurprijs worden opgeteld.

Belangrijkste kenmerken van de units in gebouw 9a/b op bedrijventerrein De Bull:
• Mogelijkheid voor inbouw kantoor-/showroomruimte op de begane grond en/of etagevloer
• Binnenhoogte tot bovenzijde etagevloer op 3,50 m1
• Maximale vloerbelasting begane grond 1.500 kg/m², de etagevloer 400 kg/m²
• Ruime parkeergelegenheid en buitenterrein, op eigen grond
• Goede bereikbaarheid vanaf rijkswegen A27 en A2
• Inrichting en afwerking unit in overleg met huurder
• Hoogwaardig, onderhoudsarm materiaalgebruik, groen en duurzaam ingericht terrein
• Beveiligd terrein d.m.v. slagboom, kentekenregistratie en camerabewaking
• Collectieve services via Vereniging voor Beheer en Parkmanagement

Bereikbaarheid
De locatie is goed gelegen op het bedrijvenpark De Bull. Dit bedrijvenpark ligt langs de Nieuwe Rijksweg in Lexmond. De weg loopt parallel aan de Oude Rijksweg, de doorgaande weg in Lexmond. Het object is op circa 1 kilometer afstand gelegen van rijksweg A27 (2 á 3 min. rijden) en op net geen 4 km afstand van rijksweg A2 (5 autominuten). In de nabije omgeving is er diverse (lichte) bedrijvigheid, veelal in combinatie met een bedrijfswoning.
De locatie heeft een goede bereikbaarheid ten opzichte van rijksweg A27. Via de uitvalswegen is rijksweg A27 met 2 á 3 autominuten te bereiken. Rijksweg A2 is eveneens binnen circa 5 autominuten bereikbaar. De locatie is voor zowel particulier als vrachtverkeer goed toegankelijk.

Parkeren
Parkeren bij het pand is op eigen terrein mogelijk. Bij de bedrijfsruimte zijn twee parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar. Zie bijgaande plattegrondtekening voor het aantal parkeerplaatsen per bedrijfsruimte.

Bestemmingsplan
Het bestemmingsplan ‘Buitengebied’ van de gemeente Zederik is momenteel van toepassing. Volgens het bestemmingsplan heeft het Bedrijventerrein De Bull de bestemming ‘Bedrijf’ cat. 1 en 2.
Als bijlage zijn de bestemmingsregels bijgevoegd alsmede de bestemmingsplankaart. Hierin staan de mogelijkheden binnen de bestemming ‘Bedrijf’ beschreven.

Video:
Bekijk hier de video over Bedrijventerrein De Bull:
https://www.youtube.com/watch?v=9-F38h2vJ78

Informatie
Voor meer vragen en/of een vrijblijvende bezichtiging, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag