Logo

Nieuwe Rijksweg 68-S

4128 BN Lexmond € 65.000,- per jaar
Foto's (29) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 196 m²
Bedrijfsruimte 668 m²
In units v.a. 334 m²

Omschrijving

Op het moderne en representatieve bedrijventerrein De Bull in Lexmond bieden wij dit nieuwbouw bedrijfsobject te huur aan. Het gebouw bestaat uit een bedrijfs- en kantoorgedeelte en is centraal gelegen tussen rijkswegen A2 en A27.

Het pand is op meerdere manieren inzetbaar als opslag-/werk-/productieruimte in combinatie met kantoorruimte en/of showroom. Vanuit het kantoor heeft u een fraai zicht over het bedrijvenpark, dankzij de grote raampartijen betreft dit een lichte ruimte. Rondom het pand zijn zestien eigen parkeerplaatsen beschikbaar.

Het object kan tevens in delen worden gehuurd, informeer naar de mogelijkheden hiertoe.
De afbouw en inrichting van het object zal in nauw overleg met huurder plaatsvinden. Specifieke wensen kunnen dan ook in de afbouwfase worden gerealiseerd.

Oppervlakten
Bedrijfsruimte 668 m²
deelverhuur mogelijk v.a. 334 m²

Kantoorruimte begane grond 70 m²
Kantoorruimte etage 126 m²
Totaal: 196 m²
deelverhuur mogelijk v.a. 35 + 63 m²

Ligging
De locatie is goed gelegen op het bedrijvenpark De Bull. Dit bedrijvenpark ligt langs de Nieuwe Rijksweg in Lexmond. De weg loopt parallel aan de Oude Rijksweg, de doorgaande weg in Lexmond. Het object is op circa 1 kilometer afstand gelegen van rijksweg A27 (2 á 3 min. rijden) en op net geen 4 km afstand van rijksweg A2 (5 autominuten). In de nabije omgeving is er diverse (lichte) bedrijvigheid, veelal in combinatie met een bedrijfswoning.

De locatie heeft een goede bereikbaarheid ten opzichte van rijksweg A27. Via de uitvalswegen is rijksweg A27 met 2 á 3 autominuten te bereiken. Rijksweg A2 is eveneens binnen circa 5 autominuten bereikbaar. De locatie is voor zowel particulier als vrachtverkeer goed toegankelijk. De bereikbaarheid met openbaar vervoer is redelijk.

Kenmerken object
Fraaie en lichte kantoorruimte/showroom
Maximale vloerbelasting begane grond 1.500 kg/m²
Eigen terrein met zestien eigen parkeerplaatsen
Goede bereikbaarheid, centraal gelegen tussen rijkswegen A2 en A27
Hoogwaardig, onderhoudsarm materiaalgebruik
Groene en duurzaam ingerichte terreininrichting
Beveiligd terrein d.m.v. slagboom, kentekenregistratie en camerabewaking
Collectieve voorzieningen via Vereniging voor Beheer en Parkmanagement De Bull

Huurprijs
€ 65.000,- per jaar excl. BTW
deelverhuur mogelijk, informeer naar de mogelijkheden

Vraag de brochure aan!
Wilt u de brochure graag per post ontvangen om op uw gemak de mogelijkheden te bekijken? Graag zenden wij u de documentatie toe. Zend uw naam en adresgegevens naar info @ bmak.nl of bel naar (0183) 30 40 50.
Graag maken wij met u een persoonlijke afspraak om nader van gedachten te wisselen over de mogelijkheden voor uw onderneming.

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag