Logo

Nieuwe Rijksweg 66-M

4128 BN Lexmond € 495,- per maand
Foto's (11) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 70 m²

Omschrijving

Op het moderne bedrijvenpark De Bull te Lexmond, bieden wij te huur aan deze fraaie kantoorruimte op de 1e etage. Het object kan in overleg met verhuurder op korte termijn worden betrokken.
Het ruime kantoor is van diverse voorzieningen voorzien, waaronder een toiletruimte, pantry en verwarming. Dankzij de hoeklocatie is het een bijzonder licht kantoor. Op het terrein langs de gevel van het object zijn eigen parkeerplaatsen beschikbaar.

Oppervlakten
Begane grond: entree
1e etage: kantoorruimte ca. 70 m²

Voorzieningen
De kantoorruimte is voorzien van o.a. een pantryblok, toiletruimte, verwarming dmv infraroodpanelen, elektra-aansluitingen, tapijttegels en diverse houten 'open' scheidingswanden.
Gebruik van het meubilair is in overleg met de eigenaar.

Locatie
Het bedrijvenpark De Bull is gerealiseerd op korte afstand van Rijksweg A27. Het terrein ligt ten zuiden van de snelweg op 3 autominuten vanaf de afrit. Vanaf deze afrit is het knooppunt Gorinchem (A27 en A15) bereikbaar in 8 autominuten en het knooppunt Everdingen (A27 en A2) is bereikbaar in slechts 5 autominuten.
De bereikbaarheid van het object per (vracht?) auto is goed. Via de brede toegangsweg en rondweg is het mogelijk om de bedrijfsgebouwen te rijden. Er zijn goede indraaimogelijkheden voor vrachtwagens t.b.v. laden en lossen.

Parkeren
Bij het object zijn diverse eigen parkeerplaatsen beschikbaar.

Huurprijs
€ 495,- per maand excl. BTW

Servicekosten
Een nader te bepalen bijdrage

Informatie
Voor meer vragen en/of een vrijblijvende bezichtiging, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info@bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag