Logo

Molendijk 69

3361 EL Sliedrecht € 850,- per maand
Foto's (15) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 78 m²

Omschrijving

Aan de Molendijk in Sliedrecht bieden wij een fraaie kantoorruimte / praktijkruimte te huur aan. De ruimte is vrijwel direct in gebruik te nemen. De ruimte heeft een zelfstandige hoofdentree en eigen voorzieningen. Het betreft een open kantoorruimte op de begane grond. Het realiseren van spreekruimte(n) is goed mogelijk! Achter het pand is er voor huurder 1 parkeerplaats gereserveerd, daarnaast zijn er direct voor de deur en langs de Molendijk mogelijkheden voor openbaar parkeren.

Oppervlakte
Begane grond:
- kantoor-/praktijkruimte: circa 78 m²

Locatie
Het betreft een goede locatie langs de Molendijk in Sliedrecht. De dijk vormt de doorgaande route van Baanhoek naar de Kerkbuurt (centrum Sliedrecht). De locatie is op 2,3 kilometer afstand gelegen van de op- en afritten van rijksweg A15 (Rotterdam - Gorinchem). Het treinstation van Sliedrecht en Baanhoek liggen op zo’n 1,6 resp. 2 kilometer afstand van de locatie.

Het pand maakt onderdeel van een groter gebouw met daarin een notariskantoor. In de nabijheid van het pand zijn woonhuizen en diverse bedrijven gevestigd. Daarnaast is supermarkt Jumbo op korte afstand gelegen.

Parkeren
Er is voor huurder 1 eigen parkeerplaats beschikbaar achter het gebouw (benedendijks). Daarnaast is er ruimte voor (openbaar) parkeren direct vóór het pand en langs de Molendijk.

Huurprijs
€ 850,- per maand

Informatie en bezichtiging
Voor meer vragen en/of een vrijblijvende bezichtiging, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag