Logo

Kleine Landtong 27

4201 HL Gorinchem € 150,- per m² per jaar
Foto's (25) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 614 m²
In units v.a. 212 m²

Omschrijving

Op deze prachtige locatie, aan het water en op steenworp afstand van de binnenstad van Gorinchem bieden wij deze turn key en hoogwaardige kantoorruimte in een bedrijvenverzamelgebouw te huur aan. De Kleine Landtong bevindt zich op een smal schiereiland dat de scheiding vormt tussen het Merwedekanaal en het Kanaal van Steenenhoek. Een markante locatie, ingeklemd tussen het stationsgebied en de stadswallen van de historische binnenstad van Gorinchem.
Zeer goed bereikbaar vanuit de diverse uitvalswegen en waterwegen. Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein en in parkeerkelder. Kantoorruimte beschikbaar vanaf: circa 212 m².

Indeling en oppervlakten
Eerste verdieping
- kantoorruimte: circa 212 m²

Tweede verdieping
- kantoorruimte: circa 379 m²
- dakterras/loggia: circa 23 m²

Omschrijving ruimte
Kantoorruimte met luxueuze uitstraling op de eerste en tweede verdieping aan de waterzijde van het gebouw, met een prachtig uitzicht over het water. De ruimte is te betreden via een centrale entree met trappenhuis en personenlift naar alle verdiepingen. De kantoorruimte heeft een indeling met grotendeels glazen (cassette)wanden, wat zorgt voor veel daglicht en een aangename werksfeer.
Het gebouw is o.a. voorzien van een optimaal klimaatbeheersingssysteem, welke individueel bediend kan worden. De tweede verdieping heeft op de hoek van het gebouw een ruim(e) dakterras/loggia.

Ligging
De kantoorpanden op de locatie zijn zeer fraai gelegen, rondom in het water op een schiereiland, tegen het gezellige historische winkelcentrum van Gorinchem. Het complex geeft uitzicht over het Kanaal van Steenenhoek, het Merwedekanaal en de historische vestingwallen van de stad.
Huurder heeft de mogelijkheid op de zuil bij de entree van het park, naast de doorgaande route, haar eigen naamsaanduiding aan te brengen. Het terrein is toegankelijk d.m.v. een slagboom met video-intercom.

Bereikbaarheid en parkeren
De locatie is goed bereikbaar via o.a. de rijkswegen A15 en A27. Het knooppunt Gorinchem is ca. 5 autominuten rijden vanaf de Kleine Landtong. Het treinstation van Gorinchem is op zeer korte loopafstand gelegen.
Er zijn totaal 9 buitenparkeerplaatsen aanwezig op de Kleine Landtong. Daarnaast zijn er voor huurder max. 6 overdekte parkeerplaatsen beschikbaar in de parkeerkelder van het gebouw. Direct vóór het gebouw zijn meerdere bezoekersplaatsen gesitueerd.

U bent welkom voor een bezichtiging!
Voor eventuele vragen en/of het plannen van een vrijblijvende bezichtiging, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag