Logo

Kleine Landtong 19

4201 HL Gorinchem € 160,- per m² per jaar
Foto's (18) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 196 m²

Omschrijving

Op deze prachtige locatie, aan het water en op steenworp afstand van de binnenstad van Gorinchem bieden wij deze turn key en hoogwaardige kantoorruimte in een bedrijvenverzamelgebouw te huur aan. De Kleine Landtong bevindt zich op een smal schiereiland dat de scheiding vormt tussen het Merwedekanaal en het Kanaal van Steenenhoek. Een markante locatie, ingeklemd tussen het stationsgebied en de stadswallen van de historische binnenstad van Gorinchem. Zeer goed bereikbaar vanuit de diverse uitvalswegen en waterwegen. Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein en in parkeerkelder.

Indeling en oppervlakten
Tweede verdieping
- kantoorruimte: circa 196 m²

Locatie
De kantoorpanden op de locatie zijn zeer fraai gelegen, rondom in het water op een schiereiland, tegen het gezellige historische winkelcentrum van Gorinchem. Het complex geeft uitzicht over het Kanaal van Steenenhoek, het Merwedekanaal en de historische vestingwallen van de stad. Huurder heeft de mogelijkheid op de zuil bij de entree van het park, naast de doorgaande route, haar eigen naamsaanduiding aan te brengen. Het terrein is toegankelijk d.m.v. een slagboom met videointercom.

De locatie is goed bereikbaar via o.a. de rijkswegen A15 en A27. Het knooppunt Gorinchem is ca. 5 autominuten rijden vanaf de Kleine Landtong. Het treinstation van Gorinchem is op zeer korte loopafstand gelegen.

Parkeren
Er zijn voor huurder ruim voldoende buitenparkeerplaatsen aanwezig op de Kleine Landtong. Daarnaast zijn er voor huurder 2 overdekte, gereserveerde parkeerplaatsen beschikbaar in de parkeerkelder van het gebouw. Direct vóór het gebouw zijn meerdere bezoekersplaatsen gesitueerd.

Bestemmingsplan
Ter plaatse is het bestemmingsplan “Binnenstad e.o.” van kracht. Het onderhavige perceel heeft de bestemming ‘Kantoor’. De voor ‘kantoor’ aangewezen gronden zijn bestemd voor: kantoren en zakelijke dienstverlening.

Huurprijs
€ 160,- / m² per jaar (excl. BTW)

U bent welkom voor een bezichtiging!
Voor eventuele vragen en/of het plannen van een vrijblijvende bezichtiging, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag