Logo

Hoogstraat 1

4285 AE Woudrichem € 350,- per maand
Foto's (20) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 73 m²
In units v.a. 30 m²

Omschrijving

Binnen de oude vestingstad Woudrichem bieden wij kantoorruimte te huur aan. De kantoorruimten bevinden zich in een prachtig rijksmonument aan de Hoogstraat. Het hoekpand is omstreeks het jaar 1800 gebouwd en kenmerkt zich door een aantal karakteristieke details: gepleisterde lijstgevels en 6- en 4-delige schuiframen. De locatie bevindt zich tussen een aantal historische panden en bezienswaardigheden: o.a. de Gevangenpoort, de Sint Martinuskerk en het Oude Stadhuis.
Openbaar parkeren is mogelijk in de Hoogstraat en Kerkstraat. De parkeergelegenheid is gratis.

Indeling en oppervlakten
Begane grond
- entreehal: gezamenlijk
- kantoorruimte: VERHUURD!

Eerste verdieping
- kantoorruimte: circa 30 m²

Tweede verdieping
- kantoorruimte: circa 43 m²

Ligging
Het object is gelegen in de historische kern van het vestingstadje Woudrichem, naast de bekende ‘Gevangenpoort’. Slechts enkele tientallen meters van de rivier de Merwede, alwaar het voetveer vanuit Gorinchem haar halte heeft. De afslag Woudrichem naar rijksweg A27 ligt op ca. 12 autominuten afstand. In de nabijheid staan overwegend (voornamelijk historische) woonhuizen, waarvan enkele met kantoor-/winkel- of horecaruimte.

Bereikbaarheid en parkeren
De bereikbaarheid van het object per auto is goed. De locatie ligt op zo’n 6 km. afstand van afslag Woudrichem (rijksweg A27) en is met ca. 12 autominuten te bereiken. Met het openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar, er is een directe voetveerverbinding vanuit Gorinchem. In de omgeving van het pand is voldoende parkeergelegenheid. Zowel in de Hoogstraat en Kerkstraat kan er (gratis) geparkeerd worden. Daarnaast is er een ruim parkeerterrein op ca. 30 meter afstand en ligt direct aan de rivier.

Huurprijzen
- kantoorruimte 30 m²: € 350,- per maand*
- kantoorruimte 43 m²: € 350,- per maand*
*excl. BTW en servicekosten

Welkom voor een bezichtiging!
Indien u vragen heeft en/of een vrijblijvende bezichtiging wenst, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag