Logo

Hoge Torenstraat 8

4201 GC Gorinchem € 2.950,- per maand
Foto's (25) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 265 m²

Omschrijving

Een karaktervol herenhuis, bestaande uit kantoorruimte over 3 lagen, bieden wij te huur aan. Dit historische pand staat in hartje centrum op steenworp afstand van de Grote Kerk van Gorinchem. Het object is gebouwd omstreeks 1850. Een uniek pand voor de ondernemer die een sfeervol pand wil betrekken. De kantoorruimte bestaat uit diverse kantoor- en spreekruimten. Het pand verkeert in een goede staat van onderhoud. Het pand is niet aangewezen als monument, wel als beschermd stads- en dorpsgezicht.
Er is (betaalde) parkeergelegenheid op de Groenmarkt en in parkeergarage Kazerneplein, op zeer korte loopafstand van het pand.

Indeling en oppervlakten
Begane grond
- entree, verkeersruimte, kantoorruimte, keuken en sanitair: circa 105 m²
- stadstuin bereikbaar via openslaande deuren: circa 20 m²
- berging in de tuin (achterzijde): circa 8 m²

Eerste verdieping
- verkeersruimte, kantoorruimte, sanitair: circa 73 m²
- balkon (achterzijde): circa 8 m²

Tweede verdieping
- verkeersruimte, kantoorruimte, bergruimte/archief: circa 51 m²

Locatie
Het object is gelegen op een representatieve locatie in de binnenstad van Gorinchem. De omliggende panden zijn voornamelijk karakteristieke/monumentale panden en in gebruik bij dienstverlenende bedrijven en t.b.v. woningen/appartementen. Op zeer korte afstand gelegen van het kern winkel-gebied en de Groenmarkt/Grote Markt met haar gezellige terrassen en diverse horecagelegenheden. Het fraaie gebouw van het Gorinchems Museum en de VVV ligt eveneens aan de Grote Markt.

Het object is goed bereikbaar per auto o.a. middels de op- en afritten van de rijkswegen A15 en A27 (op enkele autominuten afstand). Ook per openbaar vervoer is de locatie prima bereikbaar. Het centraal station van Gorinchem met diverse bussen en treinen ligt op enkele minuten loopafstand.

Huurprijs
€ 2.950,- per maand (excl. BTW)

Nieuwsgierig geworden naar dit unieke object?
Voor meer vragen en/of een vrijblijvende bezichtiging, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag