Logo

Heerenlaantje 105

4201 HV Gorinchem € 750,- per maand
Foto's (18) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 74 m²

Omschrijving

In het historische centrum van Gorinchem, bieden wij namens Poort6 een zelfstandig toegankelijke (zorg)kantoorruimte op de begane grond aan. De kantoorruimte is gelegen langs de doorgaande autoroute door de binnenstad en tevens op een steenworp afstand van de groene stadswal.
De kantoorruimte heeft een voorportaal en daarnaast een tweetal ruime open kantoorkamers. Aan diverse zijden zijn vensters aangebracht, welke zorgen voor een plezierige, lichte werkplek.
Er is voorzien in o.a. pvc vloerafwerking, gesausde wanden, eigen CV-ketel met radiatoren, pantryblokje v.v. boiler etc.

Oppervlakte en indeling
Entreehal met toegang tot kantoor 1 en kantoor 2
Kantoor 1: open kantoorruimte met pantryblok, toiletruimte en bergkast
Kantoor 2: open kantoorruimte met toiletruimte en berging
Totale oppervlakte ca. 74 m²

Locatie en bereikbaarheid
Het object is gelegen in de historische binnenstad van Gorinchem, nabij de groene stadswal en op korte loopafstand van diverse horecagelegenheden. Langs het pand loopt de doorgaande autoroute door de binnenstad van Gorinchem.
In de directe omgeving van het object liggen woonhuizen, iets verderop zijn diverse horeca- en winkelvoorzieningen gelegen.

Het object is goed bereikbaar per auto o.a. middels de op- en afritten van de rijkswegen A15 en A27 (op circa 5 autominuten afstand). Ook per openbaar vervoer is de locatie prima bereikbaar. Het treinstation van Gorinchem met diverse bussen en treinen (Dordrecht-Geldermalsen) ligt op ca. 5-10 minuten loopafstand.

Parkeren
In de omgeving van het object is voldoende betaalde parkeergelegenheid. Tevens zijn op enkele minuten loopafstand parkeergarages Kazerneplein en Kweeklust gesitueerd. Hier kan voordelig worden geparkeerd en in de avonduren (behalve donderdag(koop)avond) zelfs gratis.

Huurprijs
€ 750,- per maand excl. BTW (object kan zonder BTW worden verhuurd)

Servicekosten
€ 7,50 per maand excl. BTW voor de wijkbeheerder

Gas/water/elektra wordt op naam van de huurder gesteld.

Informatie
Voor meer vragen en/of een vrijblijvende bezichtiging, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag