Logo

Haarstraat 27

4201 JA Gorinchem € 329.000,-
Foto's (15) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 260 m²

Omschrijving

Een karaktervolle kantoorruimte op de begane grond van een fraai Rijksmonumentaal stadsobject. Dit historische pand staat in hartje centrum op steenworp afstand van de Grote Kerk van Gorinchem en ligt aan de doorgaande route door het centrum. Het object is gebouwd omstreeks 1743. Een uniek pand voor de ondernemer die een sfeervol pand wil betrekken. Het pand verkeert in een goede staat van onderhoud, de gevel betreft een Rijksmonument en is geregistreerd onder nummer 16599.
Er is (betaalde) parkeergelegenheid op de Groenmarkt en in parkeergarages Kazerneplein en Kweeklust, op zeer korte loopafstand van het pand.
In het bestemmingsplan is tevens een woonbestemming opgenomen. Het object kan derhalve (na verbouwing) ook uitstekend als karakteristiek stadsappartement worden gebruikt.

Oppervlakten
Begane grond
- Entree met gang (gezamenlijke doorgang) 32,5 m²
- Kantoorruimte begane grond 148 m²
- Pantry en toiletruimte 13 m²
- Opslagruimte/berging 11 m²

Eerste verdieping
- Spreekruimte 37,5 m²
- Archiefruimte/berging/TR 18 m²
Totale oppervlakte ca. 260 m2

Locatie
Het object is gelegen aan een doorgaande weg in het historische centrum van vestingstad Gorinchem. De omliggende panden zijn voornamelijk karakteristieke/monumentale panden en in gebruik bij dienstverlenende en detailhandelsbedrijven en t.b.v. woningen/appartementen.
Op zeer korte afstand gelegen van het kern winkelgebied en de Groenmarkt/Grote Markt met haar gezellige terrassen en diverse horecagelegenheden.

Bereikbaarheid en parkeren
Het object is goed bereikbaar per auto o.a. middels de op- en afritten van de rijkswegen A15 en A27 (op circa 5 autominuten afstand). Ook per openbaar vervoer is de locatie prima bereikbaar. Het centraal station van Gorinchem met diverse bussen en treinen ligt op enkele minuten loopafstand.
In de directe omgeving is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid is. Er is voorzien in laad/losstroken. Ook de parkeergarages Kazerneplein en Kweeklust zijn op korte loopafstand gelegen van het pand.

Bestemmingsplan
Ter plaatse is het bestemmingsplan “Binnenstad e.o.” van kracht. De bestemming is ‘Gemengd-1’.
De voor 'Gemengd - 1' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. kantoren en zakelijke dienstverlening, uitsluitend op de eerste bouwlaag, met dien verstande dat:
b. maatschappelijke doeleinden, uitsluitend op de eerste bouwlaag;
c. cultuur en ontspanning, uitsluitend op de eerste bouwlaag;
d. persoonlijke dienstverlening, uitsluitend op de eerste bouwlaag;
e. wonen, met inbegrip van een aan huis verbonden beroep;
Voor meer informatie verwijzen wij u door naar het bestemmingsplan ‘Binnenstad e.o.’ zoals opgenomen in de brochure.

Vraagprijs
€ 329.000,- kosten koper (geen BTW)

Bijdrage VvE
Opvraagbaar

Levering
In overleg, uitgangspunt is een levering van de onroerende zaak ‘as is’, waarbij de onroerende zaak vrij van huur en gebruik wordt opgeleverd.

Nadere informatie
Indien u nadere belangstelling heeft dan kunt u voor een bezichtiging contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info@bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag