Logo

Gerdina's Hof 17

4191 MX Geldermalsen € 55,- per m² per jaar
Foto's (18) Pagina afdrukken

Oppervlakten

Kantoorruimte 536 m²
In units v.a. 268 m²

Omschrijving

Een representatieve kantoorruimte over 2 lagen bieden wij te huur aan in Geldermalsen. De locatie bevindt zich aan de rand van bedrijventerrein Hogeweide. De ruimte is onderdeel van een groter complex, met o.a. zorgappartementen. De aangeboden kantoorruimten kent een eigen identiteit, vanwege de zelfstandige hoofdentree en eigen huisnummer. De kantoorruimten zijn ruim van opzet en zijn van alle gemakken voorzien: o.a. airconditioning en een personenlift. De bereikbaarheid van de locatie is goed. De afslag Geldermalsen van rijksweg A15 ligt op slechts 2,5 km. afstand van het object. De parkeermogelijkheden op de locatie zijn goed.

Indeling en oppervlakten
Begane grond
- kantoorruimte: circa 268 m²

Eerste verdieping
- kantoorruimte: circa 268 m²

Deelverhuur is in overleg mogelijk!

Locatie
Het kantoorobject is aan de rand van het bedrijventerrein Hogeweide gelegen. In de nabije omgeving zijn diverse bedrijven gevestigd, waarvan enkele met bedrijfswoning. Grenzend aan het bedrijventerrein begint de woonwijk Emmawijk. Het bedrijventerrein ligt langs de provinciale weg N327 en ligt op zeer korte afstand van rijksweg A15 (afslag Geldermalsen).

Parkeren
De parkeermogelijkheden op de locatie zijn goed. Er kan bij het gebouw geparkeerd worden.

Huurprijs
€ 55,-/m² per jaar (excl. BTW)

U bent welkom voor een bezichtiging!
Voor eventuele vragen en/of het plannen van een vrijblijvende bezichtiging, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag