Logo

Franklinweg 27

4207 HX Gorinchem € 45.000,- per jaar
Foto's (25) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 310 m²

Omschrijving

Bent u als ondernemer op zoek naar fraaie kantoorruimte om succesvol zaken te doen? Dan bieden wij een uiterst moderne en turn-key kantoorruimte te huur aan, op prominente zichtlocatie langs rijksweg A15. De kantoorruimte bevindt zich op de 3e etage van dit markante kantorencomplex (met bedrijfshal). De ruimte is ingedeeld in diverse spreek- en werkkamers grotendeels d.m.v. volglazen wanden. Dankzij de ligging zijn de kantoren voorzien van fraai uitzicht en goede daglichttoetreding. Het kantoorgebouw waarin de kantoorruimte wordt aangeboden is gelegen aan de Franklinweg, in de directe nabijheid van afslag Gorinchem-Oost. Via de oprit Gorinchem-Oost is het knooppunt Gorinchem snel bereikbaar. Bij het pand is een afgesloten parkeerterrein (met slagbomen), waar voor huurder 15 parkeerplaatsen beschikbaar zijn.

Indeling en oppervlakten
kantoorruimte
- 3e etage: circa 310 m²

Locatie
Het object is gelegen aan de Franklinweg – de doorgaande weg over het in ontwikkeling zijnde bedrijventerrein Gorinchem Oost II. Het bedrijventerrein is ruim van opzet en huisvest een diversiteit aan (met name grotere) bedrijven. De bestaande en in ontwikkeling zijnde objecten hebben overwegend de combinatie bedrijfsruimte met kantoor. De ligging van het object en het bedrijventerrein is goed, direct langs de rijksweg A15 en in de onmiddellijke nabijheid van de afslag Gorinchem-Oost. Het betreft bij uitstek een kantoorlocatie!
In Gorinchem zijn alle gewenste voorzieningen zoals winkel- en horecafaciliteiten, scholen, fitness, sportclubs, maatschappelijke voorzieningen, kerken, etc. beschikbaar.

Parkeren
Bij het object zijn 15 parkeerplaatsen voor huurder beschikbaar. De parkeerplaatsen bevinden zich op eigen terrein, wat omheind is en toegankelijk via de slagbomen met intercom. Het terrein is mooi aangelegd en tevens voorzien van fraaie tuinaanleg.

Bouwkundig
- bouwjaar: 2009 / 2010
- opbouw beton-/staalconstructie
- betonnen vloeren
- aluminium vliesgevels, deels cassette gevelpanelen, deel metselwerk
- aluminium kozijnen met dubbele, isolerende beglazing
- hoogte kantoorgebouw: 18,60 meter

Voorzieningen en installaties
Algemeen
Hekwerk met op afstand bedienbare schuifpoorten, intercomsysteem t.b.v. de slagbomen, cameraobservatiesysteem, wireless internetaansluiting in het gehele gebouw, speakersysteem verwerkt in de plafonds, toegangscontrolesysteem, elektronisch inbraakalarm, brandblusvoorzieningen, ontruimingsalarm, vluchtwegaanduiding en noodverlichting, personenlift, etc.

Kantoorruimte
- verwarming en ventilatie aanwezig;
- geavanceerd klimaatbeheersingssysteem;
- verwarming en koeling via plafondunits;
- vloerverwarming in het gehele kantoorgebouw;
- kabelgoten (en vloerputten) met data? en elektrabekabeling;
- toiletgroep dames + heren met wandclosets en voorportaal v.v. wastafel;
- pantryblok v.v. werkblad, kastjes, koelkast en boiler;
- verlaagde systeemplafonds met geïntegreerde verlichting;
- vloerafwerking met vloerbedekking, tegels en kunststofvloer (houtlook);
- te openen ramen;
- ontvangstbalie op de begane grond met toegang tot personenlift en trappenhuis.

Informatie
Voor meer vragen en/of een vrijblijvende bezichtiging, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag