Logo

Energieweg 37

4231 DJ Meerkerk € 15.000,- per maand
Foto's (20) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Bedrijfsruimte 85 m²
Oppervlakte perceel 10.150 m²
Terrein 9.000 m²

Omschrijving

Een unieke kans voor ondernemers in o.a. de automotive branche, handelsbedrijven, verhuurbedrijven, etc! Langs rijksweg A27 bieden wij te huur aan een zeer ruim perceel van 10.150 m² waarvan een buitenterrein van ca. 9.000 m² met kantoorruimte, bedrijfsruimte/wasplaats. Het terrein is grotendeels geasfalteerd en volledig omheind met een stalen hekwerk v.v. elektrische beveiliging, slagbomen en een schuifpoort. Het vrijstaande kantoorobject is representatief en gebouwd over één bouwlaag. De bedrijfsruimte is uitgerust met een wasplaats en bijbehorende kantoorruimte/kantine. De locatie betreft een directe zichtlocatie langs rijksweg A27 (Gorinchem – Utrecht).

In overleg met de eigenaar is het mogelijk om als huurder een bedrijfsopstal (in combinatie met een opstalrecht) te realiseren/vestigen op het terrein.

De reclamezuil aan de voorzijde van het terrein kan optioneel bij gehuurd worden!

Oppervlakten
Verhard buitenterrein 9.000 m²
Kantoorruimte 435 m²
Wasplaats met kantine 85 m²

Locatie
Het object is gelegen op een fraaie zichtlocatie vanaf rijksweg A27, op bedrijventerrein Meerkerk te Meerkerk. Op zeer korte afstand bevinden zich de op- en afritten van deze rijksweg.
Vanaf deze op- en afritten zijn knooppunt Gorinchem (rijkswegen A15/A27) en knooppunt Everdingen (rijkswegen A27/A2) binnen 4 respectievelijk 6 autominuten bereikbaar.
In de omgeving van het gebouw zijn diverse moderne bedrijfsgebouwen gerealiseerd, het betreft een fris, ruim opgezet en modern bedrijventerrein.

Parkeren
Op het verharde en omheinde terrein zijn er legio aan parkeerplaatsen voor personenauto’s en/of vrachtwagens. Daarnaast zijn er voor huurder meerdere parkeerplaatsen gesitueerd t.b.v. de kantoorruimte.

Bestemmingsplan
Ter plaatse geldt het bestemmingsplan "Kernen Zederik", goedgekeurd door de gemeente Zederik op 27 mei 2013. In het vigerende bestemmingsplan heeft het onderhavige perceel de bestemming 'Bedrijventerrein' en de functieaanduiding 'bedrijf tot en met categorie 4.1'.
De voor 'Bedrijventerrein' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
- bedrijven uit ten hoogste categorie 4.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten bedrijventerrein'
- detailhandelsbedrijven niet zijn toegestaan, met uitzondering van detailhandel die een normaal en ondergeschikt bestanddeel uitmaakt van de totale bedrijfsuitoefening;
- bij deze bestemming behorende voorzieningen, zoals groen, water, nutsvoorzieningen, verkeersvoorzieningen (waaronder (ontsluitings)wegen), parkeervoorzieningen en laad- en losvoorzieningen.

De bouw- en goothoogte van de gebouwen: maximaal 12 meter bouwhoogte en maximaal 8 meter goothoogte.
Bebouwing bouwperceel: maximaal tot 75% van het bouwvlak.
Voor meer informatie, zie het bestemmingsplan in de brochure in de bijlage.

Huurprijs
€ 15.000,- excl. BTW per maand

Huurprijs reclamezuil (optioneel)
€ 1.000,- excl. BTW per maand

U bent welkom voor een bezichtiging!
Voor eventuele vragen en/of het plannen van een vrijblijvende bezichtiging, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info@bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag