Logo

Energieweg 3-K

4231 DJ Meerkerk € 675,- per maand
Foto's (11) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 92 m²

Omschrijving

In Meerkerk bieden wij een gebruiksklare kantoorruimte te huur aan. De ruimte bevindt zich op de eerste verdieping van deze bedrijfsunit. De ruimte heeft een gezamenlijke entree op de begane grond met een trap naar de eerste verdieping. De verdieping bestaat uit een open kantoorruimte met spreekruimte en opslagruimte. De opslagruimte kan eveneens worden ingericht als kantoorruimte. Het verzamelgebouw huisvest een diversiteit aan bedrijven. De ruimte heeft een representatieve uitstraling en is inzetbaar als kantoorruimte evt. in combinatie met opslagruimte.

Bij de bouw van het complex is gebruik gemaakt van duurzame materialen en goede technische voorzieningen. Huurder krijgt de beschikking over 2 eigen parkeerplaatsen, die zich direct naast het pand bevinden.

Oppervlakten
Begane grond
- entreehal en toiletruimte: gezamenlijk

Eerste verdieping
- kantoorruimte met spreekkamer: ca. 60 m²
- opslag-/kantoorruimte: ca. 32 m²

Locatie
De locatie is goed gelegen op het bedrijventerrein Meerkerk, direct ontsloten op de hoofdroute over het bedrijventerrein. Het bedrijvenverzamelgebouw ligt te midden van bedrijfsmatige objecten welke veelal in gebruik zijn t.b.v. productie-, opslag- en distributiedoeleinden. Ook zijn er enkele auto- en vrachtwagenbedrijven gevestigd. De bereikbaarheid is goed vanaf de rijksweg A27 en vanuit de diverse toegangswegen uit de omliggende dorpen.

Parkeren
Bij het object zijn er totaal 2 eigen parkeerplaatsen beschikbaar. De parkeerplaatsen op het terrein zijn gemarkeerd en toegewezen d.m.v. een huisnummer vermelding.

Bestemmingsplan
Ter plaatse is het bestemmingsplan “Kernen Zederik Geconsolideerd” van kracht. Het onderhavige perceel heeft de bestemming ‘Bedrijventerrein’ en is daarmee o.a. geschikt voor bedrijfsactiviteiten in combinatie met kantoorruimte.

Huurprijs
€ 675,- per maand

Meer informatie?
Download de verhuurbrochure. Heeft u vragen, dan kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl.

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag