Logo

Energieweg 3

4231 DJ Meerkerk € 1.450,- per maand
Foto's (10) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 173 m²

Omschrijving

In Meerkerk bieden wij een vrijwel gebruiksklare kantoorruimte / showroom te huur aan. De ruimte is verdeeld over 2 lagen en bevindt zich aan de kopse kant van een bedrijvenverzamelgebouw. Het verzamelgebouw huisvest een diversiteit aan bedrijven. De ruimte heeft een representatieve uitstraling en is inzetbaar als kantoorruimten en/of showroom.

Bij de bouw van het complex is gebruik gemaakt van duurzame materialen en goede technische voorzieningen. Huurder krijgt de beschikking over 4 eigen parkeerplaatsen, die zich direct vóór de deur van het pand bevinden.

Indeling en oppervlakten
Begane grond
- kantoorruimte/showroom: circa 74 m²
- entreeruimte en trapopgang: circa 12 m²
- toiletruimte: circa 4 m²

Eerste verdieping
- kantoorruimte/showroom: circa 74 m²
- verkeersruimte: circa 5 m²
- toiletruimte (en CV ruimte): circa 4 m²

Totale oppervlakte: circa 173 m²

Omschrijving ruimte
De ruimte is zelfstandig toegankelijk via de markante hoofdentree van het gebouw. De entreeruimte is voorzien van een meterkast en stalen bordestrap (met houten treden) naar de eerste verdieping. De kantoorruimte is als zodanig afgebouwd, met een open uitstraling en veel daglichttoetreding. De begane grond is voorzien van een modern keukenblok en toiletruimte met wandcloset en fonteintje. In overleg met verhuurder kunnen er huurdersspecifieke voorzieningen worden aangebracht.

Locatie
De locatie is goed gelegen op het bedrijventerrein Meerkerk, direct ontsloten op de hoofdroute over het bedrijventerrein. Het bedrijvenverzamelgebouw ligt te midden van bedrijfsmatige objecten welke veelal in gebruik zijn t.b.v. productie-, opslag- en distributiedoeleinden. Ook zijn er enkele auto- en vrachtwagenbedrijven gevestigd. De bereikbaarheid is goed vanaf de rijksweg A27 en vanuit de diverse toegangswegen uit de omliggende dorpen.

Parkeren
Direct bij het object zijn 4 gemarkeerde parkeerplaatsen beschikbaar (v.v. stoeptegel met nummer).

Huursom
€ 1.450,- per maand (excl. BTW)

U bent welkom voor een bezichtiging!
Voor eventuele vragen en/of het plannen van een vrijblijvende bezichtiging, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag