Logo

Edisonweg 30

4207 HG Gorinchem € 1.000,- per maand
Foto's (16) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 100 m²

Omschrijving

Nabij de afslag Gorinchem-Oost vanaf rijksweg A15, ligt dit zeer representatieve, turn key ingerichte kantorencomplex, waar we een kantoorruimte van ca. 100 m² op de begane grond aanbieden. Het object heeft een prachtige tuin rondom het gebouw en ligt op een ruim perceel, waardoor er riante parkeergelegenheid is op eigen terrein. De kantoorruimten zijn geheel gerenoveerd aan de eisen van deze tijd. De ruimte wordt turn key opgeleverd. De centrale entree is voorzien van een receptiebalie.

Oppervlakte
Begane grond
- kantoorruimte: circa 100 m²

Eerste verdieping
- kantoorruimte: VERHUURD

Bereikbaarheid en parkeren
De bereikbaarheid van de kantoorruimte per auto is zeer goed. Zoals eerder genoemd ligt rijksweg A15 op een steenworp afstand van dit gebouw. Met het openbaar vervoer is de locatie zeer goed bereikbaar. Een bushalte is op circa 300 meter loopafstand gelegen.

Het kantoorgebouw ligt op een ruim perceel grond waardoor er voor elke huurder voldoende parkeergelegenheid is op eigen terrein.

Huurprijs
€ 1.000,- per maand

Welkom voor een bezichtiging!
Indien u vragen heeft en/of een vrijblijvende bezichtiging wenst, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag