Logo

Edisonweg 23

4207 HE Gorinchem in overleg
Foto's (21) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 195 m²

Omschrijving

Op bedrijventerrein Oost I in Gorinchem, bieden wij op zichtlocatie vanaf rijksweg A15 een kantoorpenthouse op de derde verdieping te huur aan.
Het object wordt geheel gerenoveerd en gebruiksklaar aan huurder opgeleverd. Het object wordt voorzien van o.a. klimaatbeheersing, stoffering, kantoorkamerindeling, plafonds met verlichting, elektra- en databekabeling, moderne toiletgroep, pantry, personenlift, spreek- en presentatieruimte, mechanische ventilatie, een dakterras, etc.

Indeling en oppervlakte
Begane grond: VERHUURD
Eerste etage: VERHUURD
Tweede etage: VERHUUURD
Derde etage - kantoorpenthouse: 195 m²

Bereikbaarheid en parkeervoorzieningen
Het object is gelegen op zichtlocatie richting rijksweg A15 op bedrijventerrein Oost I te Gorinchem. Deze locatie ligt op ca. 900 meter van de afslag Gorinchem-Oost / Arkel vanaf rijksweg A15 vanwaar er diverse uitvalswegen zijn naar o.a. het knooppunt Gorinchem (rijkswegen A15/A27) alsook naar rijksweg A2. Met het openbaar vervoer is de locatie redelijk bereikbaar, er zijn bushalten aan de rand van het bedrijventerrein.

Parkeren bij het object is op eigen terrein mogelijk. De parkeervoorzieningen zijn uitstekend. Bij het kantoorpand zijn op het ruime voorliggende terrein eigen parkeerplaatsen beschikbaar.

Welkom voor een vrijblijvend gesprek
In de bijgaande brochure treft u alle informatie aan. Indien u vragen heeft en/of een vrijblijvende afspraak wenst om de mogelijkheden voor uw onderneming te bespreken, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl.

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag