Logo

Edisonweg 21

4207 HE Gorinchem € 85,- per m² per jaar
Foto's (17) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 350 m²

Omschrijving

Langs rijksweg A15 bieden wij kantoorruimte aan in dit vrijstaande gebouw. Het gebouw huisvest meerdere bedrijven en de kantoorruimte is verdeeld over drie bouwlagen. De beschikbare kantoorruimte is gesitueerd op de eerste verdieping en heeft een oppervlakte van circa 350 m². Er is riante parkeergelegenheid op het eigen (afsluitbare) terrein.

Omschrijving kantoorruimte
De aangeboden kantoorruimte betreft een halve vleugel op de eerste verdieping van dit gebouw. Op de begane grond is een centrale entree en hal met trappenhuis en lift naar de verdiepingen. De kantoorruimte is toegankelijk via dubbele openslaande deuren en er is een receptiebalie aanwezig. Het kantoor heeft een complete indeling middels systeemwanden. Er zijn een tweetal toiletgroepen dames/heren en een kantineruimte met keukenblok. De kantoorruimten zijn voorzien van systeemplafonds, vloerbedekking, elektra- en databekabeling, etc.

Bereikbaarheid en parkeren
De bereikbaarheid van de kantoorruimte per auto is zeer goed. Zoals eerder genoemd ligt rijksweg A15 op korte afstand van dit gebouw. Met het openbaar vervoer is de locatie ook goed bereikbaar. Een bushalte is op circa 550 meter loopafstand gelegen. Op eigen terrein is er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. Bezoekers kunnen ter hoogte van de hoofdingang parkeren.

Huurprijs
€ 85,- / m² per jaar, excl. BTW

Welkom voor een bezichtiging!
Indien u vragen heeft en/of een vrijblijvende bezichtiging wenst, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info@bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag