Logo

Edisonweg 21

4207 HE Gorinchem € 95,- per m² per jaar
Foto's (10) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 350 m²

Omschrijving

Langs rijksweg A15 bieden wij kantoorruimte aan in dit vrijstaande gebouw. Het gebouw huisvest meerdere bedrijven en de kantoorruimte is verdeeld over drie bouwlagen. De beschikbare kantoorruimte is gesitueerd op de eerste verdieping en heeft een oppervlakte van circa 350 m². De afslag Gorinchem-Oost (rijksweg A15) ligt op nog geen 1 kilometer afstand, wat zorgt voor een optimale bereikbaarheid van de locatie. Er is riante parkeergelegenheid op het eigen (afsluitbare) terrein, vóór de hoofdingang zijn parkeerplaatsen gereserveerd voor bezoekers.

Oppervlakten
Eerste verdieping
- kantoorruimte: circa 350 m²

Locatie
Het kantoorpand is gelegen op het goed bereikbare bedrijventerrein Gorinchem Oost I. Het bedrijventerrein ligt langs de rijksweg A15 in de onmiddellijke nabijheid van de afslag Gorinchem Oost / Arkel. De bebouwing in de nabijheid bestaat uit overwegend bedrijfspanden met kantoorruimte.

De bereikbaarheid van de kantoorruimte per auto is zeer goed. Zoals eerder genoemd ligt rijksweg A15 op korte afstand van dit gebouw. Met het openbaar vervoer is de locatie ook goed bereikbaar. Een bushalte is op circa 550 meter loopafstand gelegen.

Energielabel
Het gebouw beschikt over Energielabel A.

Parkeren
Op eigen terrein is er ruim voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. Bezoekers kunnen ter hoogte van de hoofdingang parkeren.

Huurprijs
€ 95,-/m² per jaar (excl. BTW)

Nadere informatie
Indien u nadere belangstelling heeft dan kunt u voor een bezichtiging contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag