Logo

Dokter van Stratenweg 15

4205 LA Gorinchem € 120,- per m² per jaar
Foto's (12) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 400 m²

Omschrijving

Aan één van de drukste doorgaande routes als entree naar de stad Gorinchem, bieden wij op de 1e etage kantoorruimte aan in dit vrijstaande kantoorobject. Het gebouw heeft een representatieve uitstraling en de kantoorruimte kan per direct in gebruik worden genomen. Recent is het buitengebied rondom de kantoorruimte totaal vernieuwd. Het geheel geeft een frisse aanblik. Dankzij de grote raampartijen is de lichtinval uitmuntend. De parkeermogelijkheden op de locatie zijn goed.

Oppervlakten
Begane grond
- ruime, gezamenlijke entree met trappenhuis en personenlift

1e etage
- kantoorruimte: circa 400 m²

Kenmerken object
• zichtlocatie aan doorgaande weg
• fraaie kantoorruimte met veel lichtinval, deelverhuur mogelijk
• ruime parkeergelegenheid
• gebruiksklaar en o.a. voorzien van klimaatbeheersing

Bereikbaarheid en parkeren
Het kantoorobject heeft een fraaie ligging aan een doorgaande route. Knooppunt Gorinchem (rijkswegen A27 en A15) liggen op een steenworp afstand. Het gebouw ligt pal aan de doorgaande route (Banneweg) van het knooppunt naar het centrum van Gorinchem. Verder staan er in de directe omgeving o.a. een hotel/restaurant, dealerbedrijven en woonappartementen. Op korte afstand zijn winkelcentra Kwakernaak en Piazza Center gevestigd. De bereikbaarheid van de kantoorruimte per auto is zeer goed. Er is een snelle verbinding met zowel de A27 (Utrecht-Breda) als de A15 (Rotterdam-Nijmegen). Met het openbaar vervoer is de locatie redelijk goed bereikbaar per bus. Het treinstation met tevens buslijnen naar alle richtingen is op enkele autominuten rijafstand gelegen.
De parkeermogelijkheden op de locatie zijn goed. Bij het gebouw is een ruim parkeerterrein met parkeerplaatsen beschikbaar.

Huurprijs
vanaf € 120,- per m² per jaar excl. BTW

Welkom voor een bezichtiging!
Indien u vragen heeft en/of een vrijblijvende bezichtiging wenst, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag