Logo

Dokter Reilinghplein 2

4141 DB Leerdam € 2.150.000,-
Foto's (20) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 2.533 m²
Oppervlakte perceel 2.270 m²

Omschrijving

In het centrum van Leerdam wordt het voormalige kantoorgebouw van de Rabobank te koop aangeboden. Het geschakelde, merendeels vrijstaande gebouw bestaat uit drie bouwlagen en beschikt over een eigen, afsluitbaar parkeerterrein.
Het gebouw ligt aan het Dokter Reilinghplein, met in de directe omgeving onder meer het gemeentekantoor, diverse wooncomplexen en kantoren, alsmede het treinstation van Leerdam.

Indeling en oppervlakten
Kantoorruimte
- begane grond: circa 956 m²
- 1e verdieping: circa 797 m²
- 2e verdieping: circa 780 m²
Totale oppervlakte: circa 2.533 m²

Locatie
Het gebouw ligt tegen het centrum van Leerdam aan het Dokter Reilinghplein. In de directe omgeving bevinden zich onder meer het gemeentekantoor, Politiebureau, bibliotheek, diverse wooncomplexen en kantoren, alsmede het treinstation van Leerdam. In het centrum is een diversiteit aan winkels en horeca aanwezig. Centrum Leerdam is bereikbaar via openbaar vervoer, met het treinstation en bushalten vrijwel tegenover het pand. Via de N848 zijn de op- en afritten van de A15 (Rotterdam-Gorinchem-Nijmegen) binnen ca. 10 autominuten bereikbaar. De op- en afritten van de A2 (Utrecht-’s-Hertogenbosch) bevinden zich via de N327 eveneens op ca. 10 autominuten afstand.

Parkeren
Bij het object zijn 25 parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar. Het parkeerterrein is afsluitbaar middels 2 slagbomen bij de in- en uitrit. Op het parkeerterrein bevindt zich tevens een fietsenstalling.
Bij het object behoren tevens 8 gemarkeerde parkeerplaatsen in de parkeergarage van het appartementencomplex aan de Nieuwenhuijzenstraat.

Vraagprijs
€ 2.150.000,- kosten koper

Welkom voor een bezichtiging!
Indien u vragen heeft en/of een vrijblijvende bezichtiging wenst, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag