Logo

De Hoogjens 32

4254 XW Sleeuwijk € 735.000,- € 65.000,- per jaar
Foto's (28) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 342 m²
Bedrijfsruimte 1.000 m²
Oppervlakte perceel 2.415 m²

Omschrijving

Op bedrijventerrein De Hoogjens te Sleeuwijk, op enkele kilometers van Rijksweg A27, bieden wij een vrijstaand bedrijfsgebouw te huur en te koop aan. Het betreft een functionele bedrijfsruimte met inpandige kantoorruimte over 2 bouwlagen.
Het object is gelegen op een ruim perceel grond, waar voldoende parkeergelegenheid beschikbaar is.

Oppervlakten
Bedrijfsruimte begane grond 1.000 m²

Kantoorruimte
Begane grond (incl. pantry) 175 m²
1e etage 120 m²
Archiefruimte 1e etage 47 m²
Totaal kantoor/pantry/archief 342 m²

Omschrijving object
Het bedrijfsobject is functioneel uitgevoerd en zelfstandig toegankelijk door middel van een overheaddeur. De nokhoogte bedraagt circa 8,00 meter, de goothoogte 5,40 meter en de maximale vloerbelasting bedraagt 2.000 kg/m². De aanwezige koelcellen zijn ter overname van de huidige huurder. De bedrijfsruimte beschikt deels over kozijnen in de gevels t.b.v. daglichttoetreding .
De kantoorruimte bevindt zich inpandig aan de voorzijde van het object, op de begane grond en 1e etage. De kantoorruimte is ingericht met diverse ruimten en beschikt o.a. over een toiletgroep, airconditioning d.m.v. split-units, vaste wandindeling, archiefruimte, pantry, etc.

Ligging en bereikbaarheid
De locatie is goed gelegen langs de doorgaande weg over het bedrijventerrein ‘De Hoogjens’. In de nabije omgeving staan overwegend bedrijfspanden (met kantoorruimte), waarvan sommige in combinatie met een bedrijfswoning. De locatie is op korte afstand gelegen van de uitvalsweg (Rijksstraatweg) richting rijksweg A27. Vanaf deze oprit is het knooppunt Gorinchem (A15-A27) een enkele minuut rijden.

De Hoogjens is een bedrijventerrein met een goede bereikbaarheid vanaf rijksweg A27. De locatie is aan de gelijknamige straat gelegen en is goed toegankelijk voor zowel particulier als vrachtverkeer. De bereikbaarheid met openbaar vervoer is redelijk goed. Met het openbaar vervoer is de locatie redelijk goed bereikbaar via een busverbinding.
Parkeren bij het object is op eigen terrein goed mogelijk. Op het ruime voorterrein bij de bedrijfsruimte en kantoorruimte is voldoende plaats om te parkeren.

Bestemmingsplan
Ter plaatse is het Bestemmingsplan ‘Kern Sleeuwijk’ van kracht. Dit plan is vastgesteld op 22 mei 2012. Conform dit bestemmingsplan rust op het onderhavige perceel de bestemming: ‘bedrijventerrein’.
De voor ‘bedrijventerrein’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
- bedrijven in de milieucategorieën 1 en 2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten;
- bedrijven in de milieucategorieën 3.1 en 3.2 van de Staat van bedrijfsactiviteiten, al dan niet in combinatie met ondergeschikte kantoren en productiegebonden detailhandel.

Huurprijs
€ 65.000,- excl. BTW per jaar

Vraagprijs
€ 735.000,- kosten koper (geen BTW)

Informatie en bezichtiging
Voor meer vragen en/of een vrijblijvende bezichtiging, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info@bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag