Logo

De Hoogjens 15

4254 XV Sleeuwijk € 825,- per maand
Foto's (12) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 90 m²

Omschrijving

In Sleeuwijk bieden wij een nette kantoorruimte aan voor de kleine (of startende) ondernemer. Het betreft een half vrijstaand kantoorobject met een zelfstandige uitstraling en eigen voorzieningen. De ruimte bestaat uit meerdere kantoor- en spreekruimten. Ideaal voor bijvoorbeeld een: boekhoudkantoor, advies- of reclamebureau. Het object gaat schuil achter een siervolle tuin, wat zorgt voor een huiselijk sfeer.

Bij het object zijn een drietal parkeerplaatsen beschikbaar voor de huurder. Het object staat op bedrijventerrein De Hoogjens met een diversiteit aan bedrijven. Het aanbod betreft enkel de kantoorruimte (excl. de achtergelegen bedrijfshal).

Oppervlakte
Begane grond
- kantoorruimte: circa 90 m²

Omschrijving ruimte
De kantoorruimte is toegankelijk via een eigen entree (met tochtportaal) aan de voorzijde. De ruimte bestaat uit een drietal kantoor- en spreekruimten en is eventueel in te delen in vier ruimten. In de verkeersruimte zijn een pantryblok en toiletruimte aanwezig. De kantoren zijn voorzien van onder meer kabelgoten met 230V, vloerbedekking, systeemplafonds, afgewerkte wanden en verwarming.

Locatie
De locatie is goed gelegen langs de doorgaande weg op het bedrijventerrein ‘De Hoogjens’. In de nabije omgeving staan overwegend bedrijfspanden (met kantoorruimte). Het bedrijfsobject is op korte afstand gelegen van de uitvalsweg (Rijksstraatweg) richting rijksweg A27. Vanaf deze oprit is het knooppunt Gorinchem (A15-A27) een enkele minuut rijden.

Parkeren
Parkeren kan op eigen terrein. Er zijn in totaal 3 parkeerplaatsen voor de huurder beschikbaar.

Huurprijs
€ 825,- per maand

Informatie en bezichtiging
Voor meer vragen en/of een vrijblijvende bezichtiging, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag