Logo

Concordiaweg 157

4206 BK Gorinchem € 135,- per m² per jaar
Foto's (23) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 361 m²
In units v.a. 180 m²

Omschrijving

Bent u op zoek naar een kantoorruimte met uitstraling op een mooie en bijzondere locatie?
Deze werkplek biedt u alles wat u van een luxe kantoorpand mag verwachten!

Dit representatieve kantoorgebouw biedt kantoorruimte vanaf 180 m² tot maximaal 361 m². Uw werkplek heeft zicht op het water en is voorzien van onder meer klimaatbeheersing (topkoeling). Het gebouw staat op een prominente zichtlocatie, kent een goede bereikbaarheid voor zowel auto’s als met het openbaar vervoer en heeft ruim voldoende parkeerplaatsen op het eigen terrein. Het gebouw heeft een moderne uitstraling en is gebouwd in 1995.

Indeling en oppervlakten
Tweede verdieping
- kantoorruimte: circa 329 m²
- entree/gezamenlijk ruimte: 32 m²

Locatie
Het object is zeer fraai gelegen aan een doorgaande route nabij het NS-station van Gorinchem. Vanuit het pand heeft u zich op het Kanaal van Steenenhoek. In de directe omgeving staan o.a. vrijstaande kantoorgebouwen, een bedrijfspand, tankstations en woningen.

De bereikbaarheid van de kantoorruimte per auto is zeer goed. Er is een snelle verbinding met zowel de A27 (Utrecht-Breda) als de A15 (Rotterdam-Nijmegen). Met het openbaar vervoer is de locatie uitstekend bereikbaar. Het treinstation met tevens buslijnen naar alle richtingen is op korte loopafstand gelegen.

Parkeren
Bij het pand zijn er totaal 11 eigen parkeerplaatsen beschikbaar voor huurder.

Huurprijs
€ 135,- per m² per jaar (excl. BTW)

Parkeren
€ 35,- per maand (excl. BTW) per parkeerplaats

Informatie en bezichtiging
Voor meer informatie en/of een vrijblijvende bezichtiging, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info@bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag