Logo

Burgemeester Sloblaan 10

4231 AB Meerkerk € 975,- per maand
Foto's (12) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 75 m²

Omschrijving

In het centrum van Meerkerk bieden wij deze commerciële ruimte op de begane grond te huur aan. De ruimte is multifunctioneel inzetbaar als winkelruimte, kantoor of praktijkruimte. De ruimte is letterlijk om de hoek van het Raadhuisplein met diverse winkels als o.a. supermarkt Plus. Het plein biedt ruime, gratis parkeergelegenheid voor uw bezoekers / cliënten. De frontbreedte van de ruimte is circa 5,00 meter.

Indeling en oppervlakten
Begane grond
- winkel-/kantoor-/praktijkruimte: circa 75 m²

Omschrijving ruimte
Het object is geschikt voor diverse gebruiksdoeleinden. De ruimte is in gebruik geweest bij een reisbureau, maar kan eveneens als winkelruimte of praktijkruimte worden ingericht. De indeling is praktisch en kan nader worden bepaald door een volgende gebruiker. De huidige indeling van de ruimte bestaat uit een open winkel-/kantoor-/praktijkruimte, daarachter is een toiletruimte, pantry en kleine kantoorruimte. Graag laten wij de mogelijkheden aan u zien tijdens een vrijblijvende bezichtiging.

Bereikbaarheid en parkeren
De bereikbaarheid van het object per auto is goed. De Burgemeester Sloblaan is een doorgaande route en voor alle verkeer toegankelijk. Het object ligt op zo’n 5 minuten rijafstand van de afslagen Meerkerk en Lexmond van rijksweg A15. Per openbaar vervoer is de locatie bereikbaar; er is een bushalte in de straat. Uw bezoekers / cliënten kunnen parkeren op het Raadhuisplein, direct om de hoek. De parkeergelegenheid is gratis.

Bestemmingsplan
Ter plaatse is het bestemmingsplan “Kernen Zederik” van kracht. Dit bestemmingsplan is vastgesteld op 27 mei 2013. In dit bestemmingsplan heeft het onderhavige object de bestemming “Centrum”. Dit wil voor de begane grond van dit pand zeggen: detailhandel en dienstverlening, kantoren, maatschappelijke voorzieningen, galeries en ateliers, horecabedrijven (max. categorie 2).

Huurprijs
€ 975,- per maand (excl. BTW)

Welkom voor een bezichtiging!
Indien u vragen heeft en/of een vrijblijvende bezichtiging wenst, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag