Logo

Boerenstraat 56

4201 GB Gorinchem € 650,- per maand
Foto's (16) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 54 m²

Omschrijving

Het Tuighuis, ook wel Arsenaal genaamd, werd in 1754-1755 gebouwd. Het Arsenaal was het grootmagazijn voor de militaire voorraden in Gorinchem. Het Tuighuis behoudt tot eind 20e eeuw een militaire functie. Rond 1995 neemt de restauratie van het Arsenaal een aanvang. In dit voormalige magazijn van het leger zijn voorts, onder toezicht van de Rijksdienst voor de
Monumentenzorg, achttien appartementen en vier ateliers gebouwd.

Van de vier ateliers op de begane grond, bieden wij er één als kantoorruimte te huur aan.

Via de monumentale getoogde poort is de entree van ruimte en de binnenplaats te bereiken. De ruimte is voorzien van een eigen af te sluiten ingang, intercom, vloerverwarming, pantry en toiletruimte.

Oppervlakte
Kantoorruimte
- begane grond: circa 54 m²

Ligging
Het object is gelegen in de historische binnenstad van Gorinchem. Het object is rustig gelegen in de binnenstad, nabij diverse winkels. In de directe omgeving van het object ligt het wandelgebied op de vestingwallen en het stadspark Buiten de Waterpoort.

Bereikbaarheid
Het object is goed bereikbaar per auto o.a. middels de op- en afritten van de rijkswegen A15 en A27 (op enkele autominuten afstand). Ook per openbaar vervoer is de locatie prima bereikbaar. Het centraal station van Gorinchem met diverse bussen en treinen ligt op enkele minuten loopafstand.

Parkeren
Op circa vier wandelminuten is de parkeergarage Kazerneplein gelegen, alwaar voldoende (betaalde) parkeergelegenheid is.

Huurprijs
€ 650,- per maand (excl. BTW)

Welkom voor een bezichtiging!
Indien u vragen heeft en/of een vrijblijvende bezichtiging wenst, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag