Logo

Banneweg 6

4205 KX Gorinchem € 1.250,- per maand
Foto's (12) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 135 m²

Omschrijving

Op een strategische zichtlocatie, langs de drukste toegangsweg naar Gorinchem centrum, bieden wij deze fraaie kantoorruimte te huur aan. De kantoorruimte is op de begane grond gelegen van een keurig appartementencomplex en maakt onderdeel uit van de commerciële plint in het gebouw. De sanitairruimte en pantryruimte zijn in gezamenlijk gebruik.
De kantoorruimte ligt pal tegenover het overdekte Piazza Center met gratis parkeergelegenheid. De objecten in de directe omgeving zijn o.a. in gebruik als tandartsenpraktijk en als kantoorruimten t.b.v. financiële dienstverleners.

Oppervlakten
Kantoorruimte begane grond 135 m²

Voorzieningen
Het object is voorzien van een eigen entree aan de Mollenburgsewegzijde, kamerindeling, vloerafwerking, airconditioning, bekabeling etc.
Pantry en sanitair zijn in gezamenlijk gebruik.

Locatie en bereikbaarheid
Het object is gelegen aan de drukke kruising Banneweg / Mollenburgseweg, waar de doorgaande route loopt naar het centrum van Gorinchem. Tegenover het complex is het winkelcentrum Piazza Center gevestigd, waar alle voorzieningen te vinden zijn. In de omliggende panden zijn diverse zorginstellingen gevestigd (o.a. tandartspraktijk, Rivas). In het Piazza Center zijn diverse winkels beschikbaar, waaronder diverse lunchrooms, Albert Heijn, Jumbo, diverse bakkers, slager, groenteboer, slijterij, modezaken etc.
De bereikbaarheid van het object per auto is goed. Via diverse uitvalswegen zijn rijksweg A27 en A15 snel te bereiken. Het NS-station ligt op enkele minuten fietsafstand. Nabij het pand is een bushalte gelegen.

Bestemmingsplan
Ter plaatse is het bestemmingsplan “Stalkaarsen.” van kracht. Het onderhavige perceel heeft de bestemming ‘Gemengd’.
De voor ‘Gemengd’ aangewezen gronden zijn o.a. bestemd voor:
- dienstverlening;
- maatschappelijke doeleinden;
Zie de informatie in de brochure voor het volledige bestemmingsplan.

Huurprijs
€ 1.250,- excl. BTW en excl. servicekosten per maand

Servicekosten
Een nader te bepalen bijdrage

Informatie
Voor meer vragen en/of een vrijblijvende bezichtiging, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info@bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag