Logo

Avelingen-West 34-4e

4202 MS Gorinchem € 750,- per maand
Foto's (9) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 68 m²

Omschrijving

Bent u op zoek naar een kleinschalige, maar representatieve kantoorruimte? Dan bent u op Avelingen-West 76 aan het juiste adres. Het bedrijfsverzamelgebouw huisvest een diversiteit aan kantoorgebruikers en bevindt zich op slechts een paar honderd meter van het knooppunt Gorinchem (rijkswegen A27 en A15). Het verzamelgebouw heeft op de begane grond een gezamenlijke entree met wachtruimte en twee personenliften naar de verdiepingen van het gebouw. De kantoorruimte is circa 68 m² groot en voorzien van alle hedendaagse gemakken.

Indeling en oppervlakten
Vierde verdieping
- kantoorruimte: circa 56 m²
- algemene toebedeelde ruimte: circa 12 m²
Totaal: circa 68 m²

Kenmerken kantoorruimte
- gebruiksklare kantoorruimte
- airconditioning (plafondunit)
- hoogwaardige systeemwanden (panelen)
- volglazenwand (akoestisch glas)
- Desso tapijttegels
- pantryblok in overleg te plaatsen
- eigen alarmsysteem
- 2 personenliften

Locatie
De kantoorruimte is goed gelegen aan het begin van bedrijventerrein Avelingen-West. Het object waarin de te verhuren kantoorruimte wordt aangeboden, ligt op slechts een paar honderd meter van de afslag Avelingen vanaf rijksweg A27 en A15. In de nabijheid zijn voornamelijk kantoren en bedrijfsruimten met kantoor gesitueerd.

Huurprijs
€ 750,- per maand (excl. BTW)

Informatie
Voor meer vragen en/of een vrijblijvende bezichtiging, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag