Logo

Ambachtsweg 20

2964 LG Groot-Ammers € 1.295.000,- in overleg
Foto's (21) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 260 m²
Bedrijfsruimte 1.045 m²
Oppervlakte perceel 4.890 m²

Omschrijving

In Groot-Ammers bieden wij dit vrijstaande bedrijfsobject te koop aan. Het aanbod betreft een bedrijfsruimte/werkplaats met kantoorruimte over 2 lagen op een ruime kavel. De bedrijfsruimte is verdeelt in 2 compartimenten. De kantoorruimte is representatief en voorzien van alle wenselijke voorzieningen. De locatie is ideaal inzetbaar voor het gebruik als autobedrijf. Het ruime buitenterrein biedt ruimte voor het stallen van een groot aantal voertuigen. Het terrein is voorzien van hekwerk met powerfans en schuifpoort, slagboom, betonblokken en camerabewaking. Indien gewenst is het object ook te huur. Deelverhuur is eveneens mogelijk.

Op dit moment is de gehele locatie in gebruik als auto-/garagebedrijf met ruime parkeergelegenheid. Hoewel het huidige gebruik uitstekend kan worden voortgezet, zijn de alternatieve mogelijkheden voor bijvoorbeeld productie-/ en of opslag eveneens goed.

Kenmerken en voorzieningen
- Afsluitbaar hekwerk met elektrische schuifpoort en slagboom (gezamenlijk)
- Hekwerk voorzien van powerfans
- Terrein beveiligd met camerabewaking
- Glasvezel aanwezig
- De vloer is grotendeels vloeistofdicht
- Complete wasstraat met installaties (ter overname)
- Airconditioning in alle kantoren (wandunits)
- Elektrisch bedienbare screens

Indeling en oppervlakten:
Kantoorruimte
- Begane grond 130 m³
- Eerste verdieping 130 m²

Bedrijfsruimte
- Werkplaats / garage 170 m²
- Werkplaatskantine en toiletruimte 24 m²
- Magazijn (materiaalopslag) 24 m²
- Wasbox (autowasstraat) 80 m²
- Werkplaats / stalling 723 m²
- Opslagruimte/tussenvloer 24 m²

Ligging en bereikbaarheid:
De locatie is gelegen aan een doorgaande weg op het bedrijventerrein Gelkenes te Groot-Ammers. Bedrijventerrein Gelkenes is binnen de gemeente Molenwaard het grootste bedrijventerrein. Het terrein huisvest een grote diversiteit aan handels- en productiebedrijven. Het bedrijventerrein ligt ten oosten van het dorp Groot-Ammers en ten westen van het stadje Nieuwpoort. Het bedrijven-terrein grenst direct aan provinciale weg N216 en de rivier de Lek.

De bereikbaarheid van het object op het bedrijventerrein zelf is goed, zowel per auto als vrachtauto. Vanaf rijkswegen A27 en A15 is de locatie redelijk bereikbaar. Rijksweg A15 ligt op ca. 17 autominu-ten (15 km) afstand, Rijksweg A27 ligt op ca. 14 autominuten (12,5 km) afstand. De Ambachtsweg is een doorgaande weg over het bedrijventerrein. Zowel voor vrachtverkeer als personenauto’s is de bereikbaarheid derhalve uitstekend. De omliggende bedrijvigheid is divers en de bebouwing bestaat voornamelijk uit bedrijfsruimten met kantoorruimte.
Parkeren kan op eigen terrein, er is ruimschoots parkeergelegenheid beschikbaar rondom het object.

Vraagprijs:
€ 1.295.000,- k.k. excl. BTW

Huurprijs:
in overleg (deelverhuur eveneens mogelijk)

Welkom voor een bezichtiging!
Voor meer vragen en/of een vrijblijvende bezichtiging, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag