Logo

Transportweg

2964 LP Groot-Ammers € 180,- vrij op naam
Foto's (8) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Oppervlakte perceel 5.000 m²

Omschrijving

In Groot-Ammers bieden wij een bouwkavel te koop aan, waarop een gegadigde een bedrijfsobject kan realiseren. De locatie ligt gunstig op de kruising Transportweg / Wilgenweg en bevindt zich op bedrijventerrein Gelkenes. De ligging is gunstig, vanwege de zeer korte afstand tot provinciale weg N216. De Transportweg is een doodlopende straat met een aantal bedrijfspanden en -terreinen.

Het perceel is goed ontsloten en is prima bereikbaar met de auto alsook met het openbaar vervoer.

Het te bouwen bedrijfsobject moet voldoen aan de regels en voorschriften die zijn opgenomen in het vigerende bestemmingsplan. Daarnaast zijn er regels voor de bebouwingsvorm vastgesteld ten aanzien van het object.

Kenmerken perceel
- fraai, ontsloten perceel
- gelegen langs doorgaande Wilgenweg
- op zeer korte afstand van de N216
- perceel 5.000 m²
- bestemming 'bedrijventerrein'
- milieucategorie tot en met 3.2
- max. bebouwingspercentage 70%
- max. goothoogte 12,00 meter

Bereikbaarheid en parkeren
De bereikbaarheid van de locatie per auto is goed. Het bedrijventerrein is vanaf de provinciale weg N216 via de Wilgenweg bereikbaar. De rijkswegen A15 en A27 zijn op circa 15 á 20 autominuten afstand gelegen. Het Schoonhovense veer is binnen 5 autominuten afstand gelegen. Met openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar.
Het kavel is naar eigen inzicht in te delen en in te richten. Ook wat betreft parkeermogelijkheden zijn er naar behoefte diverse plaatsen te creëren.

Koopprijs
€ 180,-/m² V.O.N. (excl. BTW)

Meer informatie
Indien u vragen heeft en/of een vrijblijvend gesprek wenst, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info@bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag