Logo

Sportlaan

4209 AA Schelluinen € 200,- vrij op naam
Foto's (9) Pagina afdrukken

Oppervlakten

Oppervlakte perceel 7.916 m²

Omschrijving

Het Remonpark staat in het teken van duurzaam en groen ondernemen

Bouwen voor úw onderneming in Remonpark
In het Groene Hart op maat van uw onderneming en naar uw wensen een bedrijfsobject realiseren. Geheel naar behoefte, afhankelijk van uw bedrijfsactiviteiten en uw ideeën over duurzaam ondernemen. Ontzorgen van en meedenken met de opdrachtgever om een efficient en veelzijdig gebouw te ontwikkelen. Dát zijn onze uitgangspunten om het bouwen in het kleinschalige bedrijvenpark Remonpark voor u mogelijk te maken.

Een uitstekende ligging
Bedrijvenpark Remon heeft een goede ligging en zichtbaarheid aan de doorgaande weg N216. De locatie ligt op korte afstand van het knooppunt Gorinchem, waar de rijkswegen A15 en A27 elkaar kruisen. Binnen enkele minuten kunt u onderweg zijn in de vier windrichtingen. Voor auto- en vrachtverkeer is de toegankelijkheid uitstekend. Met het openbaar vervoer is de locatie eveneens goed bereikbaar via een busverbinding.

Centraal in Nederland, goed bereikbaar voor uw klanten!

Alles is mogelijk
Afhankelijk van uw wensen ten aanzien van uw nieuwe bedrijfsobject, zoals o.a. de afmeting en verhouding kantoorruimte-bedrijfsruimte, kan de kavelgrootte worden bepaald. Er zijn derhalve ruime mogelijkheden een kavel naar behoefte te verkrijgen.

Bestemming:
Conform het vigerend bestemmingsplan ‘Bedrijvenpark Remon’ zijn de gronden bestemd voor bedrijven tot en met categorie 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten. De maximum bouwhoogte bedraagt 10 meter.

Bodemgesteldheid:
De bodem is geschikt voor het beoogde doel: bedrijfsdoeleinden.

Bel ons voor een afspraak!
Heeft u vragen of wenst u een gesprek om de mogelijkheden voor uw onderneming te bespreken? Zend uw naam en adresgegevens naar info@bmak.nl of bel naar (0183) 30 40 50.

Bekijk tevens de projectsite: www.remonpark.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag