Logo

Melkweg

2971 VK Bleskensgraaf Ca € 190,-
Foto's (5) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Oppervlakte perceel 3.000 m²

Omschrijving

Bleskensgraaf maakt ruimte voor bedrijven
Als u voor uw bedrijf een geschikte locatie zoekt in de Alblasserwaard kunt u eens kijken in de kern Bleskensgraaf. De gemeente Molenwaard breidt het bedrijventerrein Melkweg uit en heeft hiervoor een interessant concept bedacht dat u korting kan opleveren.

Het bedrijventerrein ligt tussen de Melkweg, de Wervenkampweg en een wetering aan de noordkant. De grondoppervlakte meet 5 hectare en is zo goed als bouwrijp, zodat u desgewenst snel kunt starten met de bouw van uw nieuwe bedrijfspand.

De bedrijfspercelen variëren in afmetingen vanaf circa 1.500 m² tot 10.000 m², afwijkende afmetingen zijn in overleg eventueel beschikbaar.

Nieuw interessant concept
De gemeente Molenwaard bedacht een interessant concept voor de uitbreiding van het bedrijventerrein Melkweg: ‘Show us return on investment’. Dit kan u korting opleveren bij aankoop van een kavel, maar kent een beperkte looptijd voor de duur van een jaar.

Nadere informatie
In bijgaande brochure treft u de gegevens aan. Voor meer informatie over de grondverkoop en het concept ‘show us return on investment’ kunt u contact opnemen met B/mak Bedrijfsmakelaars in Gorinchem. Dat kan via e-mail: info@bmak.nl of telefonisch via 0183 – 30 40 50. B/mak Bedrijfsmakelaars ondersteunt de gemeente bij de verkoop van de kavels.

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag