Logo

Melkweg

2971 VK Bleskensgraaf Ca € 190,-
Foto's (5) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Oppervlakte perceel 3.000 m²

Omschrijving

Let op: op dit moment zijn er geen kavels vrij beschikbaar. De bestaande bouwpercelen zijn verkocht of onder optie.

Bleskensgraaf maakt ruimte voor bedrijven!
Als u voor uw bedrijf een geschikte locatie zoekt in de Alblasserwaard kunt u eens kijken in de kern Bleskensgraaf. De gemeente Molenlanden breidt het bedrijventerrein Melkweg uit en heeft hiervoor een interessant concept bedacht dat u korting kan opleveren.

Het bedrijventerrein ligt tussen de Melkweg, de Wervenkampweg en een wetering aan de noordkant. De grondoppervlakte meet 5 hectare en is bouwrijp, zodat u desgewenst snel kunt starten met de bouw van uw nieuwe bedrijfspand.
De bedrijfspercelen variëren in afmetingen vanaf circa 1.500 m² tot 10.000 m², afwijkende afmetingen zijn in overleg eventueel beschikbaar.
Let op: op dit moment zijn er geen kavels vrij beschikbaar. De bestaande bouwpercelen zijn verkocht of onder optie.

Nieuw interessant concept
De gemeente Molenlanden bedacht een interessant concept voor de uitbreiding van het bedrijventerrein Melkweg: ‘Show us return on investment’. Dit kan u korting opleveren bij aankoop van een kavel, maar kent een beperkte looptijd.

Nadere informatie
Voor meer informatie over de grondverkoop en het concept ‘show us return on investment’ kunt u contact opnemen met B/mak Bedrijfsmakelaars in Gorinchem. Dat kan via e-mail: info@bmak.nl of telefonisch via 0183 – 30 40 50. B/mak Bedrijfsmakelaars ondersteunt de gemeente Molenlanden bij de verkoop van de kavels.

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag