Logo

Lorentzweg 1

2964 LN Groot-Ammers € 190,- vrij op naam
Foto's (6) Pagina afdrukken
Brochure

Omschrijving

Groot-Ammers maakt ruimte voor bedrijven
Als u voor uw bedrijf een geschikte locatie zoekt in de Alblasserwaard kunt u eens kijken op bedrijventerrein Gelkenes. Hier zijn diverse percelen voor verkoop beschikbaar. Er zijn kavels beschikbaar v.a. circa 2.500 m². Op dit moment zijn alle kavels onder optie.

Bedrijfskavels
Het bedrijventerrein Gelkenes ligt aan provinciale weg N216, rijkswegen A15 en A27 zijn elk binnen 15 autominuten bereikbaar.
Er zijn op dit moment nog 4 kavels voor verkoop beschikbaar:
Kavel 1: 2.550 m² (optie)
Kavel 2: 3.010 m² (optie)
Kavel 4: 2.480 m² (deels verkocht, deels optie)
Afwijkende afmetingen zijn in overleg eventueel beschikbaar.
Zie de bijgaande brochure voor de ligging van de kavels op het bedrijventerrein.

Nieuw interessant concept
De prijs voor bedrijfsgrond bedraagt € 190,- per m² excl. BTW. De gemeente Molenwaard bedacht een interessant concept voor de verkoop van de bedrijfskavels: ‘Show us return on investment’. Dit kan u tot maximaal € 25,- per m² korting opleveren bij aankoop van een kavel, maar kent een beperkte looptijd voor de duur van een jaar.

Nadere informatie
In bijgaande brochure treft u de gegevens aan. Voor meer informatie over de grondverkoop en het concept ‘show us return on investment’ kunt u contact opnemen met B/mak Bedrijfsmakelaars in Gorinchem. Dat kan via e-mail: of telefonisch via 0183 – 30 40 50. B/mak Bedrijfsmakelaars ondersteunt de gemeente bij de verkoop van de kavels.
Meer informatie

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag