Logo

Industrieweg

4214 KZ Vuren € 159,- vrij op naam
Foto's (4) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Oppervlakte perceel 3.770 m²

Omschrijving

Op bedrijventerrein Zeiving te Vuren (gemeente Lingewaal) bieden wij een bouwkavel te koop aan. Er is reeds een vergund bouwplan beschikbaar, wat naar eigen wens nader kan worden ingevuld. Het perceel is uitstekend bereikbaar voor vracht- en particulierverkeer.

Het te bouwen bedrijfspand moet voldoen aan de regels en voorschriften die zijn opgenomen in het vigerende bestemmingsplan zoals opgenomen in de bijlage. Daarnaast zijn er nog regels voor de uiterlijke verschijningsvorm vastgesteld ten aanzien van het bedrijfspand. Raadpleeg de bijlagen voor nadere informatie.

Afmetingen
Het bouwkavel bestaat uit diverse Kadastrale percelen, welke totaal 3.770 m² bedragen.

Kenmerken perceel
- Fraai, rechthoekig perceel
- Vergund bouwplan is beschikbaar
- Op 3 autominuten afstand van Rijksweg A15
- Gelegen aan de rand van het bedrijventerrein, tegen de Waaldijk
- Bestemming: bedrijfsdoeleinden
- Maximale milieucategorie: 2
- Goot- en nokhoogte 6,00 m1 respectievelijk 9,00 m1
- Maximaal bouwpercentage 70%

Ligging en bereikbaarheid
De locatie is goed gesitueerd aan de rand van het bedrijventerrein. De op- en afrit Vuren/Leerdam vanaf rijksweg A15 ligt op slechts 1,5 kilometer afstand van het perceel. In de omgeving zijn enkele grote logistieke bedrijven gevestigd. Daarnaast zijn op de Zeiving-Zuid diverse bouwgerelateerde bedrijven gevestigd.

De bereikbaarheid van het kavel per (vracht-) auto is goed. De afrit Vuren/Leerdam vanaf rijksweg A15 ligt op slechts drie autominuten afstand. Vanaf deze oprit ligt het knooppunt Gorinchem (rijkswegen A15 en A27) op circa 5 autominuten afstand alsook het knooppunt Deil (rijkswegen A2 en A15).

Koopcondities
Vraagprijs: € 159,- per m² excl. BTW v.o.n.
Er is een reeds vergund bouwplan beschikbaar, wat eventueel naar wens kan worden aangepast. Er is geen aannemer verplichting. Informeer naar de mogelijkheden.

Nadere informatie
In de bijgaande brochure treft u alle informatie aan. Indien u vragen heeft en/of een vrijblijvend gesprek over uw mogelijkheden wenst, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50.l

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag