Logo

Buys Ballotstraat

4207 HX Gorinchem € 220,- vrij op naam
Foto's (5) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Oppervlakte perceel 2.000 m²

Omschrijving

Op korte afstand van de afrit van de Rijksweg A15 bieden wij op het High-Tech bedrijvenpark Gorinchem-Oost II een perceel bouwgrond van 2.000 m² te koop aan. In samenwerking met Epicurus uit Hoornaar kan hier een op maat gerealiseerd bedrijfs-/kantoorpand worden gebouwd. Een unieke gelegenheid voor uw nieuwbouw bedrijfsobject, of dit nu een kantoor-, bedrijfs-, of showroomruimte betreft: het is mogelijk!
Eveneens is het mogelijk alleen het kavel grond af te nemen.

Ligging en bereikbaarheid
Bedrijfspark Gorinchem-Oost II ligt direct aan Rijksweg A15 en ligt op korte afstand van Knooppunt Gorinchem (A15-A27). Het bedrijvenpark is voorzien van een brede laan die zorgt voor goede bereikbaarheid en verkeersafwikkeling. Aan de rand van het bedrijvenpark vormt een hoogwaardige landschapsinrichting de perfecte basis voor het realiseren van het door u gewenste bedrijfsobject.

Op de omliggende kavels zijn reeds hoogwaardige bedrijfsgebouwen gerealiseerd met high-tech gebruikers. Nabij de Evenementenhal Gorinchem gelegen; deze beurs- en congreslocatie trekt veel bezoekers naar bedrijventerrein Gorinchem-Oost II. Ten zuiden van het terrein wordt t.z.t. de nieuwe woonwijk Hoog Dalem gebouwd. De wijk is door middel van een fietsbrug verbonden met het bedrijvenpark. De locatie wordt aan twee kanten omsloten door water en kijkt aan de oostzijde uit over de griend. Het terrein krijgt een groene uitstraling door een zorgvuldige landschapsinrichting.

Kenmerken
Bestemming bedrijventerrein
Bouwhoogte max. 24 m1 - min. 8 m1
Bebouwingspercentage max. 80%
Milieucategorieën 1 t/m 3.1
Brede toegangsweg
Goede bereikbaarheid vanaf rijksweg A15
Groene landschapsinrichting

Koopprijs
Vanaf € 220,- per m², excl. BTW v.o.n.

Nadere informatie
Belt u ons via (0183) 30 40 50 of mail naar info@bmak.nl voor meer informatie over dit bouwkavel, graag maken we een afspraak om uw mogelijkheden te bespreken.

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag