Logo

Arkelse Onderweg 125-a

4206 AG Gorinchem € 295.000,-
Foto's (4) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Oppervlakte perceel 6.169 m²

Omschrijving

In Gorinchem bieden wij een bouwkavel te koop aan, waarop een gegadigde een kantoor- gebouw kan realiseren. De locatie ligt aan de Arkelse Onderweg, vrijwel tegen rijksweg A15 aan. De Arkelse Onderweg loopt parallel aan de Arkelsedijk (tussen Gorinchem en Arkel). Aan de andere kant van rijksweg A15 is bedrijventerrein Papland gesitueerd. Het kavel heeft een trapeziumvorm en bevindt zich in een woonachtige omgeving. Het perceel is goed ontsloten en is prima bereikbaar met de auto alsook met het openbaar vervoer.

Het te bouwen kantoorpand moet voldoen aan de regels en voorschriften die zijn opgenomen in het vigerende bestemmingsplan. Daarnaast zijn er regels voor de bebouwingsvorm vastgesteld ten aanzien van het kantoorpand. De gemeente Gorinchem kan medewerking verlenen aan het wijzigen van de bestemming. Raadpleeg de bijlagen voor nadere informatie.

Oppervlakte perceel
Kadastrale gegevens: Gorinchem F 471
Oppervlakte: 6.169 m²
Bebouwen: circa 700 m² (binnen het bouwvlak)

Kenmerken perceel
- fraai, ontsloten perceel
- trapeziumvorm
- gelegen langs rijksweg A15
- op korte afstand van de afslag Gorinchem-Oost
- bestemming 'kantoren'
- maximale bouwhoogte: 4,00 meter

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid van het kavel per auto is goed. De afslag Gorinchem-Oost vanaf rijksweg A15 ligt op slechts 2 kilometer afstand (circa 3 minuten rijden per auto). Vanaf deze afslag ligt het knooppunt Gorinchem (rijkswegen A15 en A27) op circa 2 autominuten afstand. Met het openbaar vervoer is de locatie goed bereikbaar. Er is een bushalte op de Arkelsedijk en in de nabijheid ligt het treinstation van Gorinchem.

Vraagprijs
€ 295.000,- excl. BTW k.k.

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag