Logo

Koningin Wilhelminalaan 64

4205 EZ Gorinchem € 189.000,-
Foto's (10) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Winkelruimte 128 m²

Omschrijving

In het buurtcentrum aan de Koningin Wilhelminalaan bieden wij dit beleggingsobject aan, zijnde een appartementsrecht t.b.v. een winkelruimte. De ruimte is gelegen op de begane grond en is verhuurd aan Can Supermarkt. Een supermarkt met een ruim assortiment aan levensmiddelen en aan SNS Bank t.b.v. een geldautomaat.

Het object verkeert in redelijk tot goede staat en de gevel heeft een grote frontbreedte.

De winkelruimte heeft een goede ligging te midden van het buurtcentrum, schuin tegenover supermarkt Lidl. Het object ligt aan het winkelplein met parkeergelegenheid pal vóór de deur. De bereikbaar voor zowel winkelend publiek als voor laad- en losverkeer is goed.

Indeling en oppervlakten
Begane grond
- winkelruimte: circa 120 m²
- geldautomaat: circa 8 m²

Bereikbaarheid en parkeren
Het Koningin Wilhelminalaan is bereikbaar via een tweetal doorgaande wegen, aan de ene zijde de Grote Haarsekade en aan de andere zijde de Mollenburgseweg. De op- en afritten van rijksweg A15 zijn snel te bereiken, met circa 5 autominuten. Vanaf de oprit is het knoop- punt Gorinchem (A15/A27) direct bereikbaar. Tevens is er een goede uitvalsmogelijkheid richting Arkel.

De parkeervoorzieningen zijn goed. Het buurtwinkelcentrum heeft een parkeerplein vóór het pand. In de onmiddellijke nabijheid zijn eveneens voldoende mogelijkheden voor (gratis) parkeren.

Vraagprijs
€ 189.000,- kosten koper (zonder BTW)

Welkom voor een bezichtiging!
In de bijgaande brochure treft u alle informatie aan. Indien u vragen heeft en/of een vrijblijvende bezichtiging wenst, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl.

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag