Logo

Vlietskade 9034

4241 WT Arkel € 1.250,- per maand
Foto's (8) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Bedrijfsruimte 195 m²

Omschrijving

Praktisch bruikbare bedrijfsunits te huur! Aan de rand van bedrijventerrein Vlietskade te Arkel bieden wij deze fraaie nieuwbouw bedrijfsruimten aan. De panden worden casco aangeboden, waarbij het mogelijk is om inpandig kantoor-/kantineruimte te (laten) realiseren.
De vrije hoogte bedraagt ca. 6,50 meter en de maximale vloerbelasting van de begane grond bedraagt 1.500 kg/m². De units zijn voorzien van LED-lichtlijnen en een elektrisch bedienbare overheaddeur.

Oppervlakten
Vlietskade 9034: 195 m²
Vlietskade 9036: 195 m²

Totale oppervlakte bij gecombineerde verhuur: 390 m²

Locatie
Het object ligt aan de rand van het bedrijventerrein, in een omgeving met nieuwbouw bedrijfsobjecten en woonhuizen. De Vlietskade is een bedrijventerrein met een goede bereikbaarheid vanaf rijksweg A27 en rijksweg A15. De locatie is aan de gelijknamige straat gelegen en is goed toegankelijk voor zowel particulier als vrachtverkeer. Er zijn voldoende mogelijkheden voor laden en lossen bij het pand. De bereikbaarheid met openbaar vervoer is redelijk.

Parkeren
Parkeren bij het pand is op eigen terrein mogelijk. Er zijn 2 parkeerplaatsen per unit beschikbaar.

Bestemmingsplan
Het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Arkel III’ van de gemeente Molenlanden is momenteel van toepassing. Volgens het bestemmingsplan heeft het terrein de bestemming ‘Bedrijventerrein’.
De maximaal toegestane bedrijfscategorie betreft klasse 2. Het bouwplan voldoet aan de maximale bouwhoogte van 7,00 meter.
Als bijlage zijn de bestemmingsregels bijgevoegd. Hierin staan de mogelijkheden binnen de bestemming ‘Bedrijventerrein’ beschreven.

Voorzieningen/installaties
- elektrisch bedienbare overheaddeur (3,74 m. breed x 4,50 m. hoog), loopdeur aan de voorzijde
- raampartijen met te openen ramen aan de voorkant
- LED-verlichtingsarmaturen aan het dak
- aansluiting water en elektra met eigen meters

Optioneel bijvoorbeeld:
- sanitaire voorzieningen
- kantoorruimte op de begane grond en/of etagevloer, afgewerkt met o.a. systeemplafonds, verlichting, (tussen)wanden, pantry, verwarming en/of koeling, etc.
- eventuele nadere wensen

Huurprijs
Per object: € 1.250,- excl. BTW per maand

U bent welkom voor een bezichtiging!
Voor eventuele vragen en/of het plannen van een vrijblijvende bezichtiging, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag