Logo

Vlietskade 7010

4241 WR Arkel € 40.000,- per jaar
Foto's (23) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 120 m²
Bedrijfsruimte 933 m²

Omschrijving

Deze bedrijfsruimte met fraaie kantoor-/showroomruimte met aangrenzende praktische bedrijfsruimte bieden wij te huur aan. De huidige huurders gaan verhuizen, waardoor dit object aan de Vlietskade te Arkel beschikbaar komt. Het pand heeft enkele jaren terug een grondige facelift ondergaan en heeft een eigentijdse en vriendelijke uitstraling gekregen. Tevens zijn o.a. de kantoorruimte, toiletruimten en de pantry geheel vernieuwd.

Het object is verdeeld in meerdere ruimten met aan de voorzijde een entreehal en een tweetal representatieve kantoor-/showroomruimten. Achter de kantoorruimte zijn twee compartimenten bedrijfsruimte, waarvan één compartiment toegang geeft entresolvloer van circa 120 m². Het achterste compartiment betreft een bedrijfsruimte (t.b.v. productie en/of opslag) met eveneens een entresolvloer van circa 120 m². De bedrijfsruimten zijn gemakkelijk toegankelijk via een tweetal elektrisch bedienbare overheaddeur. De bedrijfsruimten zijn onderling verbonden via een overheaddeur. Naast de loods is een afsluitbaar (gezamenlijk) buitenterrein t.b.v. laden en lossen. En: uw relaties kunnen direct voor de deur parkeren!

Oppervlakten
Kantoor/showroom/entree: 120 m²
Bedrijfsruimte 1: 245 m²
Bedrijfsruimte 2: 448 m²
Entresolvloer boven kantoor: 120 m²
Entresolvloer in bedrijfsruimte 2: 120 m²

Ligging en bereikbaarheid
De bedrijfsloods is centraal gelegen op een goede locatie langs één van de doorgaande wegen over het bedrijventerrein. Het bedrijfsobject is gelegen nabij diverse uitvalswegen naar rijksweg A15 en A27 (richting knooppunt Gorinchem).
De Vlietskade is een bedrijventerrein met een goede bereikbaarheid vanaf rijksweg A27. De locatie is aan de gelijknamige straat gelegen en is goed toegankelijk voor zowel particulier als vrachtverkeer. Er zijn voldoende mogelijkheden voor laden en lossen bij het pand.

Parkeren
Vóór de deur zijn vier parkeerplaatsen beschikbaar. Op het naastgelegen buitenterrein en langs de openbare weg zijn eveneens parkeermogelijkheden.

Voorzieningen
Kantoorruimte
- CV-installatie t.b.v. de kantoorruimte met radiatoren
- brandblusmiddelen
- airco d.m.v. wandunits
- pantry met apparatuur
- toiletruimte (2x)
- systeemplafonds met LED verlichting

Bedrijfsruimte
- 2 elektrisch bedienbare overheaddeuren
- TL-verlichting in de bedrijfsruimte
- gasheaters
- overheaddeur tussen bedrijfsruimte 1 en 2
- elektra-aansluitingen in de werkplaats

Bestemmingsplan
Het onderhavige perceel heeft de bestemming ‘bedrijventerrein’ en is bestemd voor:
- bedrijven uit categorie 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten;
- bedrijfsgebonden kantoren;
- bij deze bestemming behorende voorzieningen, zoals nutsvoorzieningen, verkeers- en parkeervoorzieningen, laad- en losvoorzieningen, water(berging) en groen.

Huurprijs
€ 40.000,- excl. BTW per jaar

Servicekosten
De meters voor elektra/water/gas worden op naam van huurder gesteld.

U bent welkom voor een bezichtiging!
Voor eventuele vragen en/of het plannen van een vrijblijvende bezichtiging, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info@bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag