Logo

Vlietskade 1005

4241 WD Arkel € 1.775.000,-
Foto's (33) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 867 m²
Bedrijfsruimte 1.674 m²
Oppervlakte perceel 6.307 m²

Omschrijving

Langs de doorgaande weg Vlietskade, op het gelijknamige bedrijventerrein te Arkel, bieden wij te koop aan een ruim perceel bedrijfsterrein met diverse opstallen. Deze bestaan in hoofdzaak uit een kantoorgebouw over 2 bouwlagen met een aangrenzende bedrijfsruimte met deels een entresolvloer. Daarnaast zijn op het terrein een tweetal eenvoudig uitgevoerde bedrijfsruimten en een overkapping gesitueerd. Aan de kanaalzijde van het perceel staat een vrijstaand, deels gemoderniseerd kantoorgebouw, welk voorheen in gebruik is geweest als bedrijfswoning.
Eigenaar/gebruiker Rendon onderzoekt de mogelijkheden tot het verkopen van onderhavige locatie, eventueel in combinatie met het gedeeltelijk terug huren van een deel van het aangeboden vastgoed. Deze eventuele sale-and-lease-back constructie is nader bespreekbaar.

Perceelgrootte:
Totaal ca. 6.307 m²

Oppervlakten:
Kantoorruimte 1005:
begane grond ca. 265 m²
eerste etage ca. 259 m²
Totaal ca. 524 m²

Kantoorruimte 1007:
begane grond ca. 261 m²
eerste etage ca. 82 m²
Totaal ca. 343 m²

Bedrijfsruimten:
Bedrijfsruimte hoog ca. 350 m²
Bedrijfsruimte laag ca. 295 m²
Entresolvloer ca. 295 m²
Werkplaats ca. 211 m²
Opslagloods ca. 232 m²
Open overkapping ca. 291 m²
Totaal ca. 1.674

Voorzieningen
In de bijgaande brochure zijn per object de bouwkundige eigenschappen en de voorzieningen omschreven.

Locatie
Het complex is gelegen aan de oostrand van bedrijventerrein Vlietskade, aan de zijde langs het Merwedekanaal en tevens aan de doorgaande weg (Gorinchem-Arkel). Het perceel bestaat uit een drietal Kadastrale kavels, meet totaal 6.307 m², is rechthoekig van vorm en is gunstig bebouwd. Vrijwel het gehele terrein is verhard. Aan de westzijde grenst het kavel direct aan de openbare weg.
De bereikbaarheid van het object per (vracht)auto is goed. De op- en afritten vanaf rijksweg A15 en A27 zijn beide op ca. 7 autominuten afstand gelegen.

Terrein en parkeergelegenheid
Het omliggende buitenterrein is geheel omheind (deels omzoomd met een singel) en verhard, en biedt daarmee goede mogelijkheden voor laden/lossen en opslagdoeleinden. De toegang tot het terrein is mogelijk via de entree aan de Vlietskade. Deze is afgeschermd met een schuifpoort. Met name aan de voorzijde van het kantoorobject is ruim voorzien in parkeergelegenheid. Het terrein rond de bedrijfsruimten kan gedeeltelijk eveneens voor parkeerdoeleinden of voor opslag worden aangewend.

Bestemmingsplan
Ter plaatse is het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Arkel” van kracht. Het onderhavige perceel heeft de bestemming ‘Bedrijventerrein’ met (deels) de functieaanduidingen ‘bedrijf tot en met categorie 2’, ‘bedrijf tot en met categorie 3.1’, ‘specifieke vorm van bedrijf – 1’ en ‘bedrijfswoning’. Voor verdere toelichting zie de relevante delen uit het bestemmingsplan in de bijgaande brochure.

Vraagprijs
€ 1.775.000,00 excl. BTW kosten koper
Voor een deel van het object overweegt verkoper sale-and-lease-back. Informeer naar de mogelijkheden.

Informatie en bezichtiging
Voor meer vragen en/of een vrijblijvende bezichtiging, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag