Logo

Vierlinghstraat 49-A2

4251 LC Werkendam € 1.100,- per maand
Foto's (21) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Kantoorruimte 80 m²
Bedrijfsruimte 77 m²

Omschrijving

Deze hoogwaardige bedrijfsruimte met kantoorruimte op de begane grond bieden wij te huur aan. Het object heeft een strakke, moderne uitstraling en bevindt zich in een verzamelcomplex met diverse bedrijfs- en kantoorunits. Het object bevindt zich aan de kopse kant van het gebouw, langs de doorgaande weg Vierlinghstraat / Ferrandstraat over het bedrijventerrein. De begane grond is toegankelijk via een overheaddeur. Vóór het pand zijn totaal 4 parkeerplaatsen beschikbaar voor huurder. De kantoorruimte op de 1e etage is separaat verhuurd en heeft een eigen toegang.

Oppervlakte
Begane grond
- bedrijfsruimte: ca. 77 m²
- kantoorruimte: ca. 80 m²
De verhouding bedrijfs-/kantoorruimte kan naar wens van huurder worden bepaald!

Optioneel bij te huren:
Eerste verdieping
- kantoorruimte: ca. 157 m²

Locatie
Het pand is gelegen op bedrijventerrein Bruine Kilhaven in Werkendam. De locatie is goed bereikbaar. Met ongeveer 5 minuten rijafstand per auto is de afslag Werkendam van rijksweg A27 gelegen. Van daaruit is het knooppunt Gorinchem (A15 / A27) binnen enkele minuten rijden (per auto) bereikbaar. Met het openbaar vervoer is de locatie redelijk bereikbaar.

Parkeren
4 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Bestemmingsplan
Ter plaatse is het bestemmingsplan “Bruine Kilhaven en Bandijk” van kracht. Het onderhavige pand is aangewezen als ‘Bedrijventerrein’ en bestemd voor bedrijven binnen de categorieën 2 tot en met 4.

Energielabel
Label A

Huurprijs
€ 1.100,- per maand (excl. BTW)

Meer informatie?
Download de verhuurbrochure. Heeft u vragen, dan kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl.

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag