Logo

Van Leeuwenhoekweg 6

2952 BL Alblasserdam € 695,- per maand
Foto's (12) Pagina afdrukken
Brochure

Oppervlakten

Bedrijfsruimte 82 m²

Omschrijving

Moderne en praktische bedrijfsunit op bedrijventerrein Vinkenwaard in Alblasserdam. De unit is ideaal te gebruiken voor opslagdoeleinden, magazijn en/of kleinschalige werkzaamheden. Wij bieden deze unit per direct te huur aan. De bedrijfsruimte is ingericht met een degelijke entresolvloer voor extra opslagruimte. De entresolvloer zou eventueel als kantoor/kantine afgebouwd kunnen worden. De units heeft aan de voorzijde 2 eigen parkeerplaatsen beschikbaar.

Indeling en oppervlakten
Begane grond
- bedrijfsruimte: circa 50 m²

Eerste verdieping
- entresolvloer (t.b.v. opslag): circa 32 m²

Locatie
De bedrijfsunit ligt op bedrijventerrein Vinkenwaard te Alblasserdam. Dit bedrijventerrein beschikt over een moderne infrastructuur en ligt tegen rijksweg A15 aan. De bereikbaarheid is optimaal! De bedrijfsunit ligt op slechts 1,3 kilometer van de op- en afritten (Alblasserdam) van rijksweg A15.

Parkeren
Voor de bedrijfsunit bevinden zich 2 eigen parkeerplaatsen behorende bij het gehuurde.

Bestemmingsplan
Ter plaatse is het bestemmingsplan “Herstelplan Alblasserdam” van kracht. Het onderhavige perceel heeft de bestemming ‘Bedrijventerrein - 1’ met functieaanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 3.2’.

Huurprijs
€ 695,- per maand (excl. BTW)

Informatie en bezichtiging
Voor meer vragen en/of een vrijblijvende bezichtiging, kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer (0183) 30 40 50 of mail naar info @ bmak.nl

Sluiten 0183 30 40 50 Ik heb een vraag